Нападателят на Джиджи Хадид атакува и дупето на Ким Кардашиан

Помните ли онзи пич, дето грабна Джиджи Хадид преди няколко дни, след което изяде един хубав лакът от модела в лицето? Разказахме ви за него по-рано, като в последствие се установи и самоличността му. Това е Виталий Седюк и той очевидно е решил да влезе в серия от атаки към различни популярни звезди.

Последната му изцепка е срещу Ким Кардашиан, опитвайки се да я целуне по дупето, но този път ответната реакция не бе от самата нея, а от гиганта, който я пази на всички публични изяви – Паскал Дувиер.

От видеото по-долу се вижда, че нападателят се опитва да направи своята ход, когато на мига е блокиран от Дувиер, след което камерата не заснема подробности, но едва ли е била особено красива гледка.

Look but don’t touch #Paris #kimkardashian #MakeupByMario. Of course @pascalduvier crushed him and @steph_shep too

A video posted by Mario Dedivanovic (@makeupbymario) on

Седюк от своя страна сподели в социалните мрежи, че е изразил по този начин протеста си против Кими, за дето ползвала импланти за задника си, който тя така успешно продава през години във всички възможни списания и уеб-страници. Така или иначе, някак не му съчувствам на това момче и не споделям възгледите му по начина, по който ги изразява.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine