Какво никога да не казваш на гола жена

Фактът, че е гола пред теб може да означава само едно – време е за секс! Е, понякога може и просто да се приготвя за работа, но почти винаги ще се опита да те възбуди, щом е захвърлила пеньоара на табуретката. Това на пръв поглед може да е ясен знак от нейна страна, че е време да я почваш, но мнозина често правят грешката да не обръщат внимание, особено, ако са на прага на 15-тата годишнина от връзката си. Господа, в такъв случай имате отчайващата нужда от моята помощ!

Ето, какво никога да не казвате на една гола жена:

  1. „Не се преструвай“ – Фактът, че симулира удоволствие пред теб, говори, че иска да се чувстваш добре. Не ѝ убивай мерака, като я уличиш в измама за оргазма ѝ, защото така можеш само да загубиш.

    По-добре ли ще ти е, ако каже, че комшията се справя по-добре? Съмнявам се. Затова играй играта и не се прави на всезнайко.
  2. „Не сега, защото чета книга“ – Едва ли четеш книга, щом си достатъчно глупав, за да откажеш секс. По всяка вероятност гледаш някой филм с Чък Норис или Стивън Сегал, защото си на такава възраст, че с жената вече си знаете и броя на бенките по телата. Вземи се в ръце, старче, и изкарай от пенсия малкия лудак, защото и без това рядко му се отдава вече такава възможност.
  3. „Така, като те гледам, ми се иска да пробваме нещо ново“ – Какво ще рече „така, като я гледаш“?! Нещо се е променило в нея ли? Или пък желанието ти вече не е същото? Ще я накараш да си задава хиляди въпроси, които ще изпарят възбудата у нея, което може да доведе до преждевременен край на нещо, което дори не е започнало. Хубаво е да пробвате нови неща, но ги обсъдете преди да се е съблякла. Щом дрехите ѝ вече са на земята, тя иска едно старомодно чукане до припадък, докато децата не са се върнали от училище. Нито повече, нито по-малко.
  4. „Скоро била ли си на тест за венерически болести“ – Всъщност не можех да повярвам, когато разбрах, че това е един от честите изрази, които чуват жените, когато за пръв път ще правят секс с някого. Хубаво е, че си мнителен към непознати жени, но можеше и да си доста по-деликатен. Питай, дали имате презервативи или нещо подобно, но така директно да я обвиниш, че е спинозна, някак не е много готино, камо ли възбуждащо.
  5. „Така не ми харесва“ – Какво значи, че не ти харесва? Е, имаш право, ако си е пъхнала четири пръста в задника ти без да те пита, но да се оплачеш в този момент от класически полов акт, нещо не те разбирам. Кое точно не ти харесва? Фактът, че жена е склонила най-накрая да ти пусне? А може би вагините не са предпочитаният от теб полов орган? Какъвто и да ти е случаят, разговорите за предпочитанията ги остави за след вечеря.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Men’s Health