Мат ЛеБланк поема Top Gear през новия сезон

Най-накрая от ръководството на BBC се опомниха и стигнаха до вече явното заключение, че Крис Еванс просто не става за такова легендарно предаване каквото е Top Gear. В крайна сметка сезон 2017 на автомобилното шоу ще бъде воден от Мат ЛеБланк. Негови помощници ще са Крис Харис и Рори Рийд (и разбира се Стиг), а в отделни епизоди ще видим също така Еди Джордан и Сабине Шмитц.

Изброените горе имена са същите, които BBC обяви при анонсирането на новия Top Gear в началото на тази година.

Изключение прави единствено Крис Еванс, който е аут от екипа.

Именно Еванс бе основно действащо лице в шоуто след изгонването на Джеръми Кларксън. Той обаче не успя да спечели симпатиите на публиката, като дори получи сериозна критика. В крайна сметка британският радио и телевизионен водещ сам напусна продукцията, след като засне едва 6 епизода.

„Мат ЛеБланк получи само положителни отзиви от публиката и успя да се отличи със своето чувство за хумор и любов към автомобилите“, се казва в съобщението. Американският актьор, познат от популярния сериал „Приятели“, е подписал договор за два сезона.

Новият, 24-ти сезон на автомобилната поредица ще има премиера в началото на 2017 година. Предаването ще се бори за вниманието на зрителите с новото шоу The Grand Tour, което бившите водещи на Top Gear – Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей, стартират на 18 ноември 2016 г.

Автор: TheM; Източник: Automedia.bg

Коментари