Мъжки хороскоп

Честита ви есен и честит рожден ден на всички везни! След толкова поводи за честитяване, мисля, че е време и за почерпки. Не се ослушвайте, ами разпечатвайте кутията с бонбони, махайте бандеролите от шишетата и да се започваме, че в тези студени утрини човек има нужда от нещо да го топли.

  • Овен – Звездите за теб са се наредили, както си му е редът, за да направиш един силен финал на месеца. Край вече на всичките сватби, край на отпуските и край на забавленията поне до Нова година.

    Отдай се сега малко на труд, ако искаш финансовата година да излезе в положителен баланс.
  • Телец – Време е да реконструираш малко ежедневието си, защото си влязъл в една такава рутина, която бавно и методично те убива отвътре. Вкарай нов ред в живота си, ако искаш всичко отново да потръгне в правилната посока.
  • Близнаци – Шибаняшките последни седмици са на път да си отминат. Отбележи този повод с един гуляй за началото на уикенда, който съвпада с новия месец. Естествено, ако са превели заплатата, де, че нали ги знаеш, какви са банките по темата с работата през почивните дни.
  • Рак – Ще ти кажа само едно – вълкът козината си мени, но нрава не! Запомни тази поговорка, защото ще ти влезе в употреба в идните дни.
  • Лъв – Задава се една много силна седмица за представителите на твоя знак. Усилията ти по адрес на новата колежка ще дадат резултат, а това ще се отрази положително на работната ти среда. Съдбата ти е достойна за завиждане в тези дни.
  • Дева – Колкото и да го мислиш, старата работа няма да се свърши, ако не я започнеш още сега. Всъщност, дори сега да започнеш, нямаш време, когато да я довършиш. Остави я да се трупа и измисли къде ще гледаш Шампионската лига тези дни.
  • Везни – Споменахме вече за рождениците, че трябва да черпят. Да знаеш, че ние пием само малц, но на този етап бихме се задоволили и с прясна гроздова. Важното е нещо градуса да вдига.
  • Скорпион – Друже, спри да живееш в миналото, защото настоящето те подминава, като малка гара. Остави я бившата най-накрая, да си живее новия живот с ревнивия съпруг и трите им доведени деца. Гледай си сега своята работа и я ползвай по предназначение. Не забравяй само презервативите.
  • Стрелец – Забави малко темпото и спри да се разкъсваш между 16 неща. Фокусирай се едно върху едно и виж, как бързо всичко ще се подрежда, където му е мястото. И да ти дам опорна точка няма да можеш да повдигнеш света, така че го покорявай крачка по крачка.
  • Козирог – На работното място те чакат успехи, които ще доведат до сериозни финансови дивиденти. Гледай да се възползваш правилно от тях, като ги инвестираш, за да ти носят още позитиви. Не, нямам предвид да ги заложиш на черно, ама май вече е късно…
  • Водолей – Виждаш ли, че нервите не помагат за нищо. Фактът, че всеки път крещиш, докато жената паркира колана, не ѝ попречи да я блъсне в мига, в който си се обърнал на другата страна. Законът на Мърфи гласи: „Ако нещо може да се случи, то ще се случи, независимо от всичко.“
  • Риби – Нали помниш онази каша, която детето забърка и трябваше да обиколиш всички съседи, за да се извиниш? Е, малкото зверче изглежда се е взело в ръце и е обещало на звездите, че в следващите седем дни няма да те тормози. Виж, за идния месец не обещало нищо.

Автор: Десислав Янкулов