Какво е да пътуваш в първа класа на Emirates

Когато го преместили в първа класа в самолет на Emirates, влогърът Кейси Неистат не очаквал толкова лукс на едно място, пише Daily Telegraph.

Той заснел цялото си преживяване на борда на самолета, което включвало черен хайвер, шампанско и дори душ високо в небето. Кейси, който публикува видео с пътуването си в You Tube, споделя: „Докато пътувах от Дубай към Ню Йорк, ми позволиха безплатно да се преместя в първа класа“. Щастливецът направил изчисление колко струват местата в първа класа и установил с удивление, че цената е цели 21 000 долара на полет.

След като се качил на самолета, влогърът започнал да оглежда обстановката. Самостоятелната кабина, която разполага със собствена плъзгаща се врата, осигурява достатъчно пространство за краката. Любезна стюардеса информирала Кейси, че може да поръча каквото си пожелае от менюто във всеки момент на полета.

Възползвайки се напълно от предоставената му възможност, влогърът избрал черен хайвер, който бил с уникален вкус. За разлика от пътниците в икономичната класа, любителите на лукса в първа класа могат да се наслаждават на питие, без да мърдат от местата си.

Кейси демонстрира колко е лесно да се снабди с приятно питие, като просто натиска бутон и наблюдава как вариантите за напитки изкачат пред очите му. Ако това не е достатъчно, интернет звездата се сдобила също с редица принадлежности за полет, включително крем за бръснене, дезодорант, пантофи, маска за очи и пижама.

Няма никакъв шанс за скука по време на полета, тъй като луксозните седалки се намират срещу огромен телевизор с тъчскрийн, който предлага множество възможности за забавление. На пътниците в първа класа не им се налага да се борят да заспят в неудобна позиция. Любезна стюардеса веднага се притичала на помощ на Кейси, за да смени изправената позиция на седалката в легло, което дори било покрито с чаршафи.

След като се сгушва в леглото, готов за почивка, влогърът признава: „По-удобно е, отколкото в леглото ми у дома, толкова е уютно“. Така пътуващите в първа класа на Emirates изглеждат точно толкова добре, слизайки от самолета, колкото когато се качват на него. Причината е, че могат да си запазят място за душ.

Влогърът влиза в просторна баня, снабдена с хавлиени кърпи, душ-гел за тяло и дори собствен сешоар. След невероятното преживяване, Кейси е категоричен, че в първа класа на Emirates е прекерал едни от най-добрите дни в живота си. Няма съмнение, че зрителите му също ще се зарадват да надникнат в начина на живот в първа класа.