Как еманципацията на жените създаде фетиша към MILF-ките

Днес живеем в епохата на жените. Те не просто имат право да шофират автомобили и да гласуват. Те днес могат да са всичко, което си пожелаят. Могат да стават президенти, могат да бъдат учени, могат да пътуват из космоса, могат всичко.

Но новите права за жените носят със себе си и нови отговорности. Това неминуемо води до един личностен катаклизъм, благодарение на който жените вече нямат нужда от мъже, докато мъжете вече имат отчайваща нужда от жени.

Нека погледнем живота на една двайсе-и-няколко годишна жена в разцвета на силите си, която е родена и откърмена в свят, в който патриархатът е просто дума, висяща някъде в историята на нейните прадеди. Тя е завършила престижно училище и още по-реномиран университет. Започнала е да изкарва прехраната си с честен труд още преди да навърши 18. Притежава собствен автомобил и изплаща новото си жилище. Имала е възможност да посети не една и две държави по света, като Франция, Италия и Малайзия. В личния си живот тя е имала поне половин дузина мъже, на които е гледала основно, като на пенис с чувства, който я целува за лека нощ. Мъжкият контакт в живота ѝ е сведен до задоволяване на първичните ѝ сексуални нужди и обаждането от баща ѝ за рождения ден. Тя мрази да ѝ пращат цветя, не обича да ѝ правят комплименти и със сигурност ще изгледа странно, ако ѝ предложите ръка, докато слиза по стълбите. Тя вече не е жена. Тя е Mulier Sui (в превод от латински „самостоятелна жена“).

Моника Белучи продължава да е в топа на класациите за сексапил,  въпреки че светът е пълен с млади красавици,  като Кайли Дженър,  Бела Хадид и Кара Делевайн

Моника Белучи продължава да е в топа на класациите за сексапил, въпреки че светът е пълен с млади красавици, като Кайли Дженър, Бела Хадид и Кара Делевайн

Всички в нейното положение смятат, че в техния малък свят няма място за друг човек, който да кара лодката да плава в определена посока. Те са своят собствен капитан, боцман и матрос. На тях не им трябва някой, който да пълни хладилника, да кара колата или да отваря бурканите с кисели краставички. Мъжете просто не представляват фактор в техния живот.

От друга страна това създава сериозен комплекс сред вече не толкова силния пол. Нежността и интимността вече са просто истории от приказките, в които принцесата дарява кърпичката на своя любим рицар, спасил я от бедата. На мъжете просто им липсва това да бъдат мъже. Но като всяко живо същество, ние се опитваме да се адаптираме по свой си начин. Затова сме създали фетиша си към майките.

Статистиката в последните години сочи, че в сайтовете за безплатно порно има драстично показване сред търсените думи на израза „MILF“. Благодарение на това в момента набира скорост и един малко по-извратен поджанр с мащехи и доведени синове. Психологически погледнато може да допуснем, че обществото ни страда от масово изпадане в едипов комплекс, но за мен нещата не са толкова плашещи. Простото обяснение е, че на мъжете ни липсват женствени жени. Последното такова поколение е на майките и лелите на възраст между 35 и 45 години, които са били възпитани, за да бъдат дами.

Интересното за тази възрастова група жени е, че те не са онези момичета на 20 години със съвършени тела, които ходят по ръба на бръснача на правилата в социалните мрежи за ексхибиционизъм. Те имат своите малки дефекти. Появяват се първите бръчици, стриите от тяхното раждане така и не искат да изчезнат с времето, целулитът е проблем, с който нито един фитнес инструктор не е успял да се справи, а бюстът вече е започнал да се предава под влиянието на гравитацията. И все пак тези жени са секси. Не физическите им дадености са причината, а фактът, че те умеят да се държат, като дами. Те приемат с охота отстъпването на място в градския транспорт, те обичат да държат мъжа под ръка, докато се разхождат, те просто знаят, как да накарат мъжа да се чувства мъж в тяхна компания. А това е възбуждащо.

Бела Хадид е едва на 19 години,  но изглежда,  като жена към 30-те

Бела Хадид е едва на 19 години, но изглежда, като жена към 30-те

Жените в тази възраст имат и едно друго голямо предимство пред момичетата в двайсете. Те умеят да налагат истински контрол над живота си. Наскоро се запознат с една 35-годишна лекарка, която работи в сферата на медицинската козметика. Тя изглеждаше, като жена, която дори не е навършила 30, защото умее по-добре от всяка друга да поддържа тялото си в добра форма. Спортува, храни се здравословно, но и позволява на психиката си да се лекува сама, като ходи със съпруга си 1-2 пъти месечно на дискотека, пийва малко повече, хапва сладкиши и други съдържащи глутен храни. Тя е в състояние да си купи собствена кола, но предпочита съпругът ѝ да я забира всяка вечер със семейния автомобил. Тя е в състояние да си купи собствено жилище, но предпочита да живее под един покрив с любовта на живота си. Тя е в състояние да прави абсолютно всичко сама, но иска да третира мъжа си, като човешко същество, а не като пенис с чувства, както правят по-младите момичета. По тази причина половият ѝ живот е в пъти по-пълноценен.

И все пак категорията MILF има малък срок на годност, който изтича след няколко години. До тогава мъжете отчайващо ще се опитат да се приспособят към новия свят, пълен с Mulier Sui. Някои вече дори са успехи и по тази причина са се извратили, посягайки към собствения си пол. За това не е виновно правото на избор у съвременните хора, както мнозина се опитват да твърдят. За това са виновни самите жени, които в продължение на векове са смятали, че мъжете не са способни да изпитват чувства и проявата на женственост е признак на слабост. Жената вече е обула широките панталони, докато мъжът търси утеха в нечия здрава мечешка прегръдка или на страниците на порносайтовете. Добре, че все още има MILF-ки, че да имаме и трети вариант. Малко извратен, но и много утешителен.

Автор: Десислав Янкулов