Имаш голям проблем, ако гаджето не спира да злослови за бившия

Проблемът с жените е, че не трябва да ги слушаш, какво говорят, а трябва да ги гледаш, какво правят. Фактът, че тя споменава бившия само с лоши неща и се опитва да го дава за пример при всеки удобен момент, е признак единствено за чувствата ѝ към него, които все още не са избледнели.

Много жени си мислят, че ще преодолеят раздялата си с някого, ако вкарат нов човек живота си и респективно в кревата, но просто една от тези дупки е много трудно да бъде запълнена. Да, имам предвид онази в сърцето, а не между краката.

Мъжете пък често оглупяваме в компанията на някоя красавица и ни кара да си мислим, че превъзхождаме във всяко едно отношение бившия, но истината не е точно такава. Просто имаме късмета да топлим чаршафите към днешна дата.

Съветът ми, ако половинката е точно в това състояние, в което всяка втора тема е свързвана с „глупака, който я зарязал“, е да проявите прозрение. Седнете и сериозно изкоментирайте белезите, оставени от въпросния и заедно намерете решение на проблема. Опцията той да остане в живота ѝ паралелно с теб не е налична. Това не е като да я накараш да се отърве от котката си, защото си алергичен, а тук вече имаш пълното основание да поставиш нещата или-или.

Най-често ще ти се наложи да се оттеглиш и да промениш отново статуса си във facebook на „необвързан“, защото малцина ще са онези жени, които ще се вразумят след един или два разговора. Те ще предпочетат да поживеят още малко в миналото с надеждата, че ще получат едно телефонно обаждане, което ще поправи счупеното и нещата ще са по старо му.

Автор: Десислав Янкулов