Как да се свалят истинските дами

Макар всички да искат да чукат леките красавици с напомпаните цици, всеки мъж в даден етап от живота си иска да срещне Жената. Лошото е, че тя много трудно се разпознава от дистанция и още по-лошото е, че рядко е на местата, които търсиш. Естествено, ти търсиш в социалните мрежи, дискотеките и дивите партита и концерти през лятото. Не, че тези жени не ходят по такива места.

Просто рядко привличат вниманието по пошлия начин, по който го правят девойките с гладки мозъци, като след химическо чистене. Сега ще се опитам да ти помогна в търсенето на Жената, като ще се позова малко на съветите на Мери Чой – автор за GQ Magazine, която се самоопределя за дама, знаеща какво е нужно, за да я свали човек.

  1. За да си намериш дама, първо ти трябва да си джентълмен – Не си мисли, че скъпите дрехи и лъскавата кола ще ти купят това, което не се купува с пари. Да си джентълмен е повече въпрос на възпитание, отколкото на финансови възможности. Всъщност, парите дори не са фактор тук.
    Ако наистина търсиш бъдещета майка на твоите деца, тогава се дръж с всяка една жена, както би се държал с нея. Отваряй им вратите, отстъпвай им мястото си, прави им истински комплименти (без заучени фрази, моля!), интересувай се тя, слушай ги и т.н. Току виж зайчето изскочило най-неочаквано.
  2. Не бъде прекалено самоуверен – Самочувствието е силен афродизиак за жените, но арогантността е нещо, което със същата лекота ги отблъсква. Няма лошо да се приближиш с усмивка и високо вдигната глава, но не се представяй с думите: „Аз съм собственикът на еди-коя-си компания.“ Преди да станеш успял бизнесмен ти си обикновен човек, който си има малко име. „Здравей, аз съм еди-кой-си“ е най-нормалното представяне, което можеш да направиш за себе си. Веднага след това предложи нещо на дамата с лек комплимент от рода на това, че нямало как да не я забележиш. Само гледай да перифразираш мислите си, защото и двамата знаете, че първо си забелязал балкона и дупето ѝ, но би било просташко, ако го кажеш в пряк контекст.
  3. Не бъди нахален – Съветите на специалистите са, че постоянството е това, което носи успех, но границата там е тънка. Ще я усетиш, ако слушаш внимателно, какво ти казва жената насреща. Гледай и езика на тялото ѝ, защото понякога той говори много повече, отколкото думите ѝ. Ако е седнала с половината си лице към теб, така че да може с леко извъртане на очи да те погледне, това е добър знак, но, ако след първия ви очен контакт ти даде гръм, значи шансовете ти са минимални.
    Друго важно нещо, за да не се превръщаш в наглец, е никога да не ѝ изпращаш питие без изрично да си я попитал, дали иска.
  4. Първите 5 минути са най-важни – Това е времето, в което тя решава, дали иска да спи с теб или не. Използвай ги разумно. Това значи да подбираш думите си добре. Знам, че онзи расистки виц може да вдигне и най-умрелия купон, но не е сега моментът да го разкажеш. Просто бъди мил и забавен, а не лигав и смешен. Леката самоирония винаги върши работа в подобни моменти. Направи някоя шега от сорта на това, че, когато си излизал от вкъщи не си си представял, че точно тук ще срещнеш подобно момиче, имайки в предвид лошата си седмица.
  5. Бъди старомоден и ѝ поискай телефона – Ако направиш опит да ѝ искаш профила в социалните мрежи, това често може да се обърка с опит за проучване. Хората споделят, какви ли не подробности за личния си живот там, а тя със сигурност не би искала да разбираш всичко за нея от няколко снимки и публикации. Като ѝ искаш телефона, ти показваш лично отношение, което говори за далеч по-задълбочен интерес към нея.
    В никакъв случай не ѝ предлагай визитката си, защото тя знае, че това е нещо, което се дава на съвсем различни хора, а не на жени, с които искаш да интимничиш. Така веднага ще я принизиш до служебните контакти, с които е пълен указателя ти.
    След като получиш номера на дамата, най-важното нещо е да ѝ се обадиш. Толкова е просто. Ако се включи гласовата поща, имаш шанс да блеснеш. Опиши накратко, какво правиш в момента и че ѝ се обаждаш, за да я поканиш на среща. Всичко над двайсетина секунди би било прекалено. Все пак трябва да я накараш да си задава въпроси, а едва ли ще ѝ помогнеш, ако разкажеш битието си по телефона.

Автор: Десислав Янкулов