Българката се произнесе – Кои са най-надценените места за секс

Знаете, че винаги обичам да се допитвам до родните красавици, когато стане въпрос за нашумели глобални теми, като „Кое е най-надцененото място за правене на секс.“ Оказва се, че нашите си момичета имат свое мнение по темата, което е само една от безбройните причини, да си ги обичате толкова много.

Първоначално мислех да ви предложа директно техните отговори, но тъй като някои момичета бяха доста словоохотливи по темата, ще ви разкажа, какво научиш от разговорите си с тях.

Нещото, около което почти всички се обединяват, е, че сексът във вода под всякаква форма е един от най-надценените фетиши, който може да съществува.

По блудкавите романтични комедии често представят любовните ласки край морето и в банята, като нещо изключително възбуждащо и на теория то е така, но на практика не точно.

Всичко е много възбуждащо и романтично, докато не се наведеш да му духаш и едва не се давиш във водата.

Попрочетох нещо по темата, за да разбера, какъв е толкова големият проблем с водата. Разбрах нещо, което винаги съм знаел, но не съм осъзнавал. Водата суши. Може да ти звучи нелогично, но е така. Влажността е нещо, което изпитваме не благодарение на водата, а на телесните лубриканти и мастните тъкани. А вече няма как да не знаете, че влажността при жените е от изключително значение за успешния полов акт.

Ако оставим естествените водоизточници настрана и погледнем към изкуствените такива, ще забележим и един друг проблем. Една от девойките ми сподели, че химикалите за почистване на водата ѝ действат, като абсолютен страстоубиец. Естествената фауна на влагалището се губи, благодарение на въпросните вещества, а от там и цялото удоволствие от евентуален опит за полов акт.

Сексът в леглото е банален и скучен

Сексът в леглото е банален и скучен

Но на фона на общото обединение около водното препятствие, срещнах и едно много интересно мнение, което сигурно ще ви изненада.

Според мен най-надцененото място за секс е в леглото. Там можеш да го правиш по всяко време. Виж, сред най-яките места, на които съм го правила, са на капака на колата, в асансьора между петия и шестия етаж и на паркинга пред McDonald’s.

Както равноправието повелява, реших да включа и едно-две мъжки мнения по темата, като от тях установих, че господата сме на същото мнение, като нежните си половинки. Просто причините за това са ни малко по-различни. Например, един от господата сподели, че край морето е най-надцененото място за секс, защото имало прекалено много неизвестни за решаване. Трябва да чакаш да дойде нощта, после пък става студено, та дори трябва да се съобразяваш някоя песъчинка да не си проправи път, където не ѝ е мястото.

Като извод накрая можем да си извадим, че е най-добре, когато сексът е спонтанен, не робува на нечии чужди представи за романтика и еротика и се практикува от хора, които знаят дефиницията на думата „удоволствие“.

Автор: Десислав Янкулов