Възможност за 6 месеца затвор за Miss Playmate 2015

Преди няколко месеца ви запознахме с един светски скандал, който разтърси еротичния бизнес в САЩ, когато Miss Playmate 2015 – Дани Матърс, публикува снимка в социалните мрежи, на която се подиграва с физиката на друга жена във фитнеса.

Законодателството в Америка смята подобни изяви за публично унижение и предвижда сурови наказания за онези, които дръзнат да постъпят така.

Матърс побърза да свали снимките от интернет и да се извини, чрез останалите си профили в мрежата, но и това не я спаси от надигналото се обществено недоволство.

Фитнесът, в който се случил инцидентът, наложи доживотна забрана на плеймейтката, а работата ѝ в известно радио бе преустановена.

Прокуратурата в момента събира и последните доказателства, за да вкара делото в съда, където се очаква да свидетелства и 70-годишната жена, станала обект на подигравките.

Сега съществува реална опасност Дани Матърс да прекара следващите 6 месеца зад решетките, за да преосмисли постъпката си.

Междувременно самата тя е свалила всички свои профили в социалните мрежи, налагайки пълен отказ от изяви и коментари по темата, докато цялата история не бъде разплетена.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Digital Spy