Йога-инструкторка е обвинена за орален секс със седем малолетни

Историята за Снежанка и седемте джуджета изглежда е придобила нови реалистични измерения, след като прокуратурата в Аризона повдигна обвинение на 34-годишна жена за оргия с непълнолетни.

Линдзи Радомски е йога-инструкторка, която през 2015 била поканена на Бар Мицва у съседи, като малко преди това си имплантирала силиконови импланти, с които решила да се похвали на купона.

Първоначално тя демонстрирала пищния си бюст пред голяма част от гостите в къщата, въпреки че наоколо имало и доста деца. Забележките на възрастните не я спрели, което я принудило да прекрачи още по-дълбоко границите.

Когато мнозина се разотишли, тя поканила седем деца на възраст между 11 и 15 години в една от спалните, където не просто разголила тялото си пред тях, но дори се смята, че упражнила орален секс с едно от по-големите деца.

Причината едва сега да се стига до обвинение от прокуратурата е, че са се събирали доказателства, което в подобни ситуации е много трудна и деликатна работа. В крайна сметка дори 21 от предвидените обвинения паднали, но най-същественото за блудство с малолетен е останало.

Радомски може да получи наказание от 6 до 36 месеца затвор, ако адвокатите ѝ не успеят да я измъкнат от тази кажа, която сама е забъркала. Защитата направи публично изявление, с което обвинява едно 18-годишно момче, че ѝ е дало опиати без нейно знание, макар медицинската експертиза да не показала нищо подобно.

Автор: Десислав Янкулов Източник: FHM