Защо останалите не правят толкова секс, колкото си мислиш

На почти всеки му се струва, че всички около тях се чукат, като зайци, докато въпросният си стои всяка вечер сам вкъщи в компанията на прахосмукачката о онлайн порното. Истината е, че представите ни за интимния живот на околните е крайно изкривен, благодарение на хора, като мен.

Оказва се, че в света важат закони, които не подлежат на промяна в рамките на поколение или две. Тук говорим за векове, които са белязани от една или друга тенденция в интимния живот на съвременниците.

Тази ни крива самооценка идва от две места – по-възрастните и медиите. В днешно време оценката ни за света се базира на това, което ни учат в семейството, и това, което четем в мрежата или вестниците или гледаме по телевизията.

Истината е такава, че днешната младеж се чука точно толкова, колкото нашите родители преди 30-40-50 години. Чувството за нещо по-различно идва от това, че днес сме информирани, а тогава не са били.

Видеото по-долу дава и друг поглед върху тази тема, за да свалиш малко от бремето на плещите си, което тегне, откакто си станал достатъчно голям, за да ползваш пишката си и за друго, освен да си пикаеш.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Greatist