Ако искаш повече „съвпадения“, обърни внимание на професията си

var md = new MobileDetect(window.navigator.userAgent); if(md.mobile()) { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } else { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }
ния“, обърни внимание на професията си" data-essbisHoverContainer="">

Представяме на вашето внимание една статистика, която недвусмислено доказва, че жените избират мъжете в социалните мрежи не само по външния им вид, но и по професията, с която си изкарват прехраната.

От Tinder направиха публично достояние класацията си за най-харесваните професии, според сървърите им. Оказва се, че жените си падат най-вече по типично мъжки длъжности, като инженер и изпълнителен директор в технологична компания, но да знаете, че има и някои доста любопитни изненади в топ 10. Изненади поне от наша гледна точка, де. Жените явно са на друго мнение.

  1. Инженер
  2. Изпълнителен директор/предприемач
  3. Медицинска сестра
  4. Фитнес инструктор
  5. Финансов анализатор
  6. Готвач
  7. Рекламен агент
  8. Архитект
  9. Студент
  10. Музикант

Имаме и малко информация в другата посока. Не, не говорим за професиите, които не се харесват на жените, а за мъжкия вкус. Редно е да ви представим и мъжката страна на нещата, за да проверим, по какви професии си падат най-много мъжете в социалните мрежи, когато си избират жена не само за външния вид.

  1. Учителка
  2. Фризьорка
  3. PR
  4. Зъболекарка
  5. Изпълнителна директорка/предприемач
  6. Физиотерапефт
  7. Архитект
  8. Финансов анализатор
  9. Журналистка
  10. Студентка

Автор: Десислав Янкулов