Какво се случва в Купола на Оргиите

Куполът на Оргиите е точно това, което си мислите. Място, на което двойки се събират с други двойки, за да се чукат, докато всичко не прераства в една огромна оргия.

Къде се намира този купол? В Рено, Невада, Бляк Рок Сити, САЩ. Ако трябва да съм още по-конкретен, ще ви кажа, че това е мястото, на което се организира фестивала „Горящия човек“ (Burning Man).

Сигурно сте чували истории за този фестивал, като почти всяка една е свързана с разврат, наркотици и алкохол. Е, първоначално идеята е била да се събират свободомислещи хора, които да изразяват себе си по свой си уникален и артистичен начин, но с годините артистите са се превърнали в любители на разврата.

Али и Дан

Али и Дан

Колежките от Cosmopolitan тази година са посетили събитието, което традиционно се организира около Деня на Труда, за да разберат, какво точно се случва в Купола на Оргиите, за който всички говорят. Те се срещнали с две двойки – Али и Дан (имената им се променени) и Джоселин и Люк (техните са си истински).

Четиримата разказват по отделно своята история за опита, който са придобили в Купола на Оргиите. Общото във всяка една от тях е, че сексът в никакъв случай не е мираж. Нито пък наркотиците. Любопитното е само, че с времето организаторите са си оформили строги правила, които трябва да се спазват от всички посетители.

Една от значимите промени е свързана с организацията за хората, които искат да влязат. Попълват се едни въпросници, които играят ролята на кандидатура за вход. След това се излагат правилата, сред които най-важното е, че никой няма право да влиза в сексуален контакт с друга двойка, ако преди това изрично не е попитал, дали може. Зяпачите също са забранени, както и хората, които влизат в полубезпомощно състояние в следствие на алкохол и наркотици.

Али и Дан са ветерани за Купола на Оргиите и те имат пряк поглед върху промените с годините. Те смятат, че, въпреки усложненията, всичките нови правила са за доброто на посетителите и участниците в оргиите. Така се създавало едно чувство за сигурност, което предразполага всички към едно от най-силните им сексуални изживявания в годината.

Веднъж щом видиш, че всички правят секс, става много лесно да се включиш и ти. – Али

Тази двойка дори разказва, че се запознала точно тук. Може да звучи смешно, но тяхната връзка корени началото си в оргиите. Подобно нещо може да не звучи никак библейско, но пък очевидно е една доста стабилна основа за успешна връзка, защото двамата са вече заедно от доста години.

Джоселин и Люк

Джоселин и Люк

Един мъж ми правеше шпакли, докато жена му въртеше свирки на Люк. С него просто се гледахме и си мислехме, колко е яко всичко това. – Джоселин

Джоселин първоначално е била доста смутена от цялата идея, че ще посети място, което има една-единствена цел – секс с непознати. Мислела, че ще е пълно с позьори, които ще парадират със сексуалните си умения в стил порно оскарите, но за нейна добра изненада нямало нищо такова. Цялата атмосфера била нежна и интимна, за което допринасяла климатизацията, тихата музика и добрата хигиена, на която се държало изключително много.

Може да не съм влизал в контакт с другите мъже, като им духам или ги чукам, но определено се включвах с целувки. Ако пък някой решеше да ми направи свирка, не се дърпах. – Люк

Излиза, че все пак за развратниците имало земен рай и той определено е Куполът на Оргиите. До колкото можем да съдим от разказите на тези четиримата, там човек отива, за да забрави за всичко друго в заобикалящия ни свят, отдавайки се на всичките си първични нужди, които произлизат от половите ни органи.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan