Арестуваха Крис Браун, за дето си развял патлака пред модел

Голям си мръсник, ако си мислиш, че „патлак“ е евфемизъм за „пенис“!Рапърът наистина е развял пистолет в лицето на Мис Калифорния 2016, което е довело до ареста му.

Вчера полицията се отзовала на сигнал, подаден лично от Бейли Къран, която съобщила по телефона, че се намира в къщата на Крис Браун в Лос Анджелис и е била заплашена с пистолет.

Униформените пристигнали бързо, но им се наложило да изкачат съдебно решение, за да влязат в къщата, тъй като Браун отказвал да излезе навън.

В последствие той сътрудничил, въпреки поредицата от обиди по адрес на полицията в социалните мрежи и към момента се решава размерът на гаранцията, за да може обвиняемият да не прекара прекалено дълго време зад решетките.

Бейли Къран

Бейли Къран

Описанието на скандала идва от г-ца Къран, която разказва, че била поканена във въпросния ден на гости със своя приятелка. Двете се забавлявали в джакузито, но по-късно решили да се присъединят към групата от приятели на Крис Браун, които също били в този момент на гости. Единият от тях имал много бижута, с които се хвалел, а Бейли искала да ги погледне по-отблизо. Това по някакъв начин разстроило Браун, който се разкрещял и извадил патлак от някъде, насочвайки го в лицето ѝ.

Миг по-късно от антуража на певеца изкарали някакви хвърчащи листове, на които искали манекенката да се подпише, че няма да повдига обвинения за случилото се, но тя категорично отказала, докато звъняла вече на полицията.

В миналото Крис Браун има и други подобни провинения, като най-емблематичното е от 2009, когато бе осъден условно за нападение над тогавашната си приятелка – Риана.

Автор: Десислав Янкулов Източник: COED