Жизел Бюндхен все още е най-скъпоплатеният модел в света

Най-новата класация на списание Forbes публикува списък с най-скъпоценните момичета в бизнеса за последната година, като отново на върха е бразилският супермодел Жизел Бюндхен.

За последните 12 месеца красавицата е увеличила богатството си със „скромните“ $30.5 милиона, въпреки своите 36 години и 14-годишна кариера по модните подиуми.

Оказва се, че изобщо не е задължително да си 20-годишна сладурана, за да печелиш най-тлъстите договори в модния бизнес. И все пак в топа попадат и някои свежи попълнения, като Джиджи Хадид, която дебютира тази година и веднага се озова на петата позиция по припечелени средства. На второ място по приходи е друга ветеранка, която отново е от Бразилия и отново има доста дълга кариера зад гърба си. Това e Адриана Лима. Тя е изкарала около $10.5 милиона, което е с цели 20 милиона по-малко от колежката ѝ на първото място.

Happy to be back. Thanks my friend @jeromeduran for the picture. ❤️❤️❤️ BTW 35 is an AWSOME number A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on


Трета е Кендал Дженър – може би най-сексапилната кардашианка измежду всички сестри. Тя определено се превърна в истинска икона за краткото време, в което дефилира пред широката общественост и по всичко личи, че няма намерение да спира до тук.

unpublished by @mertalas + @macpiggott

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Ако сборуваме парите, които момичетата от топ 20, са изкарали в периода юни 2015 – юни 2016, тогава числото ще набъбне на $154 милиона. С още малко математика установяваме, че всеки техен последовател в Instagram образно им носи по около 75 цента.

glam check @patrickta @jennifer_yepez

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Автор: Десислав Янкулов Източник: Forbes