Първи кадри от календара на Pirelli за 2017

Миналата година легендарният календар направи една драстична промяна в концепцията си, залагайки на успеха на съвременната жена повече, отколкото на сексапила ѝ. Тази година достигаме до консенсус между двете крайности.

Това става възможно, благодарение на идеята да бъдат поканени някои от най-успелите актриси на Холивуд в последните години, които по никакъв начин не отстъпват по сексапил на момичетата от модните секции в списания и в същото време са сред най-успешните жени на новото време.

Сред имената, които ще блестят на стената ви за 2017, личат тези на Шарлът Рамплинг, Ума Търмън, Никол Кидман, Леа Сейду, Алиша Викандър, Кейт Уинслет, Джулиан Мур, Робин Райт, Лупита Нийонг’о, Рууни Мара, Джесика Частейн, Анастасия Игнатова, Пенелопе Круз, Хелън Мирън и Занг Зий.

Сами виждате, че говорим все за актриси с признания от Филмовата Академия, което свидетелства за безспорния им талант на сцената.

Ето, че на прага на септември вече е време да си говорим за някои от най-значимите събития за предстоящата 2017, каквото несъмнено е излизането на календара на Pirelli.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Esquire