Мъжки хороскоп

Ариведерчи, лято! Вилкомен, есен! Най-накрая да ви свършат умрелите почивки, че да ми мине и на мене депресията. Както се казва – Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле! Хак да ви е! Добре дошли отново в света на кофтора и клоаките. На фона на увода ми, каква ли теза може да ви очаква? Проверете сами за собствения си знак!

  • Овен – Повече от очевидно е, че съм в цикъл, а с това няма как да очакваш, че на теб ще ти е рахат. Ти знаеш ли аз кой познавам, уе?! Ей сега ще ти наредя звездите и ще видиш ти един и два хороскопа!
  • Телец – Тази седмица само на телците мисля да им е хубаво.

    Нали са мои хора! Да се приготвят да са живи и здрави, да имат много късмет, любов и щастие и все така да ни радват. Забравих да сложа кавичките, че това е цицат на 99% от пожеланията за рожден ден.
  • Близнаци – Хвърлих боб и разбирам, че наскоро си претърпял раздяла с любимата, с която сте заедно от 14 години? Спокойно! Не това е най-лошата част. Най-лошото е, че ще ти вземе къщата, колата и дори кучето, което тя така и не искаше в началото, но вече е твърдо решена да ти вземе всичко, само и само да умреш в нищета.
  • Рак – Раците сте много смотани. Нали не мислехте, че всичките онези употребени кондоми, изпити алкохоли и изшмъркани лекарства за глаукома ще останат безнаказани? Време е за страшния съд и той носи името на закона. Тоест – на жена ти, която е разбрала, какви си ги вършил това лято.
  • Лъв – Всички лъвове ще станете на малки котенца. Лошото е, че мъжките котенца не им е много рахат, когато ги карат да се навеждат за сапуна в банята. И все пак – току виж на някого от вас му харесало.
  • Дева – Девите са в разгара на празниците по повод рождените им дни и колкото и да ми се ще да кажа, че ги зоват само хубави неща, ще излъжа. Само гнусотии се задават на хоризонта за тази седмица и знайте, че някъде покрай вас винаги ще има един телец, който подмолно да се усмихва, докато ви гледа, как падате.
  • Везни – Нали толкова много искаше да сменяш работата в последните 5 години и все ти беше инициатора на профсъюзните стачки? Е, честито! Печелиш от лотарията билет за чужбина, защото кредиторите ще ти изпратят съдия-изпълнител, тъй като от 3 месеца не си плащал вноските по кредита си за новия ти смартфон.
  • Скорпион – Мислиш си, че си много непредвидим и винаги можеш да се измъкнеш от кофти ситуация. Този път ще се срещнеш с още по-големи тарикати и така ще ти го сложат, че ще се чудиш от коя страна се пикаеш и от коя се акаше.
  • Стрелец – Ще станеш свидетел на катастрофа. Ще искаш да помогнеш. Ще свидетелстваш в съда дори. Но точно там ще бъдеш разкрит за пилето във фурната, с което мислеше, да си оправиш живота, когато си разбрал, че Митьо Очите вече не владее Слънчев бряг.
  • Козирог – Уж винаги всичко ти е ясно и все много ги разбираш нещата, ама сега е време да го докажеш. Залогът е девствеността ти и не говоря за първото, за което се сеща едно момченце, а за първото, за което би се сетило едно момиченце. Да ти е честито!
  • Водолей – Подлизурковците все се опитват да минават между капките, но теб няма да те огрее, както обикновено. Хубавата (за зрителите) страна е, че падението ти ще е с покафенял език.
  • Риби – Колкото и да корав да се правиш, тази седмица ще получиш толкова удари под кръста, че няма да можеш да спреш да плачеш, като малко момиченце. Авторитетът, който си градил в последните години, ще се срине, като кула от карти.

Автор: Десислав Янкулов