Нощта се завръща в София

И не само в София, но и във всички останали по-големи градове, които са далеч от морето. Уверено летният сезон върви към своя край, а с него нощният живот също се стяга за обратното пътешествие.

Традиционно с края на август се поставя началото на голямото преселение. От една страна е зле, но от друга е много добре, особено за клетниците, които прекарахме най-хубавите дни от лятото в компанията на клавиатурата и малкото прозорче към небето.

Насочвам сега вниманието ви към клубовете в столицата, които в голяма част затвориха за летните си отпуски и освежителни ремонти, за да са максимално добре подготвени за старта на есенния сезон. Единствено момчетата и момичетата от Bedroom не са имали почивка, тъй като те си имат своята морска дестинация.

Ето и програмата на топ клубовете, до колкото ни е известна, за да знаете, къде ще можете да си спомните за невероятното Лято 2016:

  • PM Club – Купонът при тях не е спирал, макар да имаше едно своеобразно разделение между сезоните. Стартът на Есен 2016 се очертава да е на 31 август, с което партито се мести все по-осезаемо към луксозната вътрешна част на клуба.
  • Bedroom Premium – 7 септември е денят, в който заведението отваря отново врати за своите елитни гости. Там ни подшушнаха, че 100 Kila ще забива, майка, за да им тръгне на пичагите по вода.
  • Tiffani – Един от старите клубове в София затвори за ремонт това лято, като планира да е готов за грандиозно откриване на 9 септември. Няма как да не го очакваме с нетърпение, тъй като малцина са онези, които са успели да се запазят толкова много години в жестоката конкуренция на нощния град.
  • Jim Beam Club – Заведението на популярната марка бърбън не е затваряло дори за миг в центъра за разлика от клуба си в Студентски град. И двете клубчета са сред най-посещаваните заведения в Софето и по тази причина няма как да не ви кажа 1-2 думи и за тях. На 2 септември двете дискотеки ще откриват есента с типичните си черни партита, на които горещите страсти за гарантирани.
  • TQ Club – Едно от топ местата за черни партита се намира пред самото Народно събрание, което по свой си начин го прави едно култово място за купонясване. Опитахме се да разберем, за кога е планирано откриването на есенния сезон при тях, но за жалост не успяхме да се свържем с тях, като единствено разбрахме, че планът е това да се случи по някое време през септември.
  • Club Mascara – Положението и при тях е същото, като те все още не са обявили дата за своето голямо завръщане. Но, когато и да е то, сигурни сме, че ще е епично, както подобава на клуб с реномето на Mascara.
  • OSCAR Club – Едно от малкото гъзарски заведения, които поддържаха огъня цяло лято, за да има къде човек да изпие едно освежаващо коктейлче в приятна компания. Те приветстват своите гости с култови събития всеки петък и ни гарантират, че нямат намерение да разочароват своите гости за поредна година.
  • Megami Club – Единствената чалготека в нашия пътеводител за нощна София е клуб Megami. Причината е, че това е едно от малкото места, на които сме видели с очите си, че се поддържа някаква класа, неприлягаща на чалгакултурата. Те вече са на линия от миналата събота и са твърдо решени да отварят всеки четвъртък, петък и събота, докато не стане време отново за плажове и морета.

Автор: Десислав Янкулов