Тя продаде девствеността си за $800 000, а после се отметна

Женската девственост е обект на мъжките желания още от древността. Едва в последните 30-40 години неписаните закони за непорочността на жената са започнали да отпадат, а в днешно време дори е изключителна рядкост човек да намери потенциалната си съпруга, чието прозорче да не е разбито. Та дори има немалко регистрирани случаи за търговия с този малък елемент от живота на девствени девойки, които решават да продадат „цветето“ си на онзи, който предложи най-много. (Прочетете за най-скъпо продадените девствености тук!)

Историята, която сега започвам да ви разказвам, е за момиче, подвизаващо се под прозвището Елизабет Рейни. Тя решава преди две години да направи публичен аукцион, чрез който да продаде девствеността си на някого. Тя разказва за себе си, че е студентска по медицина, на 27 години е и е родом от Обединеното Кралство.

Елизабет си създава сайт, в който споделя свои снимки, информация, интервюта и най-различни други неща за себе си, за да съблазни купувачите.

Мнозина набързо отправят оферти за по $100 000, като предложенията започват главоломно да растат.

Едно от основните изисквания на жената е нейният първи да бъде християнин. Друго важно условие е той да е висок поне 185 сантиметра, а освен това трябва да е честен и мил.

В крайна сметка стигаме до там, че един мъж от азиатски произход печели наддаването със своята оферта от $801 000. Това е много над очакванията на въпросната, но излиза, че все пак има някакъв проблем.

Седмица преди сделката да бъде финализирана в официалния блог на г-ца Рейни излиза информация, че тя възнамерява да се фокусира върху висшето си образование и парите не са най-важното. По тази причина сделката пропаднала и мълвата бързо се разнася по света.

Колеги журналисти правят бързо разследване, от което се установява, че името на жената е Хана Керн. Подозренията са, че тя всъщност не била девствена. Предложената огромна сума я притеснила, че можело да има последствия, ако купувачът усети разликата и по тази причина си измислила неоправдателна причина, за да се отметне. Е, винаги съществува възможността да е получила прозрение, че парите не са всичко и любовта е по-важна, но честно казано се съмняваме, че случаят е такъв.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Viral Lands