Как да направите вагиналните си сокове по-вкусни

Стига толкова с темата за вкуса на спермата! Време е и жените да направят нещо по въпроса с вкуса на вагините си, защото, щом искате равноправие, нека то бъде в абсолютно всичко!

Лошото е, че не мога да положа основите на статията си върху някакви научни изследвания, просто защото сексуалната наука все още не е стигнала до този момент, в който да дефинира вкусовите качества на женските интимни части. И все пак, както нееднократно съм правел, ще се изкара по темата, макар и неособено подготвен. Чувствайте се свободни да ме направите на гъз и коприва, чрез социалните мрежи за некомпетентността ми.

Ще се възползвам от знанията си по темата с вкуса на пениса и семенната му течност, защото в основата си хората сме част от едно и също.

Сходствата между пениса и клитора са толкова много, че учените неслучайно твърдят, че в оформянето на фетуса в матката на майката всички сме еднополови. Чак в определени етапи от развитието си започваме да дефинираме половите си белези, като яйчниците се превръщат в тестиси, а клиторът в пенис.

Ако за мъжа е важно, какво яде, за да определи вкуса на достойнството си, то това със сигурност би трябвало да важи и за вагината. Иначе казано – момичета, подбирайте храната си, ако искате да се харесате отдолу на своя възлюбен, когато ви прилага френска любов.

Съветите ми са следните: Хапвайте повече сладки плодове, като ананас, ягоди, пъпеши, праскови и така нататък. Направете си този експеримент, без да казвате на гаджето, мъжа или любовника си. Запитайте ги дискретно в началото, какъв е вкусът и да речем след 3-4 седмици, за да проверите дали има разлика или не. За себе си съм почти убеден, че такава ще има.

Не, че, ако миришете на умряла катерица, ще спрем да ви правим кунилингус, но, ако от отверстието ви ухае на цветя, има огромен риск това да се превърне едно от любимите ни неща. Тогава, сигурен съм, ще останете и вие доволни.

Автор: Десислав Янкулов