Изследване доказва, че напушеният секс е по-добър от пияния

Неособено мащабното изследване на Нюйорския Университет (ако трябва да сме точни – 24 участници) е доказало позитивния ефект на марихуаната пред алкохола върху качеството на колежанския секс.

Тъй като леките наркотици бавно и сигурно завладявал щат подир щат в Америка с въвеждането на новите законодателни системи, съпоставките между алкохола и гаджата в леглото са повече от очаквани. Все пак те са тясно свързани с падането на задръжките у хората и респективно в по-голямото количество секс.

Кратичката анкета е установила почти категорично, че марихуаната бие уискито (и другите спиртни напитки) с разлика.

Анкетираните твърдят, че пияният секс почти винаги е асоцииран с негативни емоции. Жените признават, че сексът с непознати става нещо нормално, а мъжете не отричат, че сексуалните им партньорки далеч не са с физическите дадености на модели, ако се досещате, какво имам предвид.

Сред основните предимства на напушения секс се изтъкват удължената продължителност на оргазмите и възможността за по-добро фокусиране върху партньора. Мъжете и жените на по козче не скриват задоволството си от определения тип сексуално изживяване и дори са склонни да признават, че все по-често прибягват до ползите му.

Всичко това създава една тенденция в креватните изживявания на младежите не само в САЩ, но и по света. По неофициални данни употребата на леки наркотици се е увеличила драстично и анализатори смятат, че това се дължи именно по ефекта върху половия живот на сегашното поколение.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook