Заклаха мъжа на Мисис България Анита Мейзер пред дома им

Жестоко познато убийство бе извършено във Варна през уикенда, като жертвата е съпругът на Анита Мейзер – 40-годишният Николай Димов.

Култористът и бивш охранител се прибирал към дома със съпругата си в нощта на събота срещу неделя, когато пред жилището се заговорили с техни познати. Мейзер отскочила до близкия магазин, а, когато се върнала, открила Николай с вързани ръце и прободна рана във врата.

Тя веднага сигнализирала на органите на реда, че мъжът ѝ е бил убит, а на мястото бързо пристигнала патрулка, която още преди появата на линейката констатирала, че Николай Димов е мъртъв.

Главният комисар на Националната полиция – Христо Терзийски, направи изказване по темата днес пред колегите от БНР, че най-вероятно става дума за „убийство по непредпазливост„, каквото и да значи това.

Важното е, че в крайна сметка мъжът е бил убит с хладно оръжие и по случая се води разследване, което цели да открие извършителя.

Анита Мейзер от своя страна придоби популярност през 2014, когато представляваше България на конкурса „Мисис Свят“, където славата ѝ бе доста спорна. Освен с конкурса за красота, тя често парадира с охолния си начин на живот, а преди известно време имахме възможност да надникнем в апартамента ѝ във Варна, благодарение на едно телевизионно риалити. Въпросният апартамент е достъпен единствено чрез асансьор, който се отваря с таен код. Цялото жилище е обезопасено с камери и системи за сигурност, което говори за известни опасения от подобни прояви, като тази, която доведоха до злощастното събитие.

Автор: Десислав Янкулов