Облечи се подходящо за партито край басейна

Купоните край басейна на хотела или в скъпарската вила на приятеля ти са местата, на които най-често се подвизаваш. Затова е добре да имаш ясна визия за облеклото си, ако искаш да си един от гъзарите, по които мацките ще се обръщат.

Знам, че ти се иска да се пуснеш само по бански от тип шорти и да си шляпкаш по джапанки, но така няма да си спечелиш много телефонни номера.

За целта ще ти трябва проява на малко класа, а тя се изразява най-добре, когато изборът ти е безкрайно ограничен.

Сега да не се пуснеш по костюм с папионка, защото тогава ще събереш погледите, но не с възхищение, а с насмешка.

1

Съчетай летните класики в едно. Късите панталонки са задължителни, като над тях можеш да сложиш тениска без ръкави или потник, но не от онези белите, които обличаш, когато се готвиш да боядисваш тавана.

Обувките от еспадрила са най-доброто решение, защото са леки, удобни и не ти пука, ако вземеш, че ги намокриш, защото и без това съхнат бързо.

Слънчевите очила са задължителни, ако купонът е през деня, но в другия случай ги остави вкъщи, защото ще изглеждаш нелепо, а и ще си сляп, като къртица.

Шапката е финалната щриха, която ще покаже на околните, дали имаш класа или просто си хвърлил върху себе си това, което си сложил в сака за лятната ваканция. Гледай само да ти е по мярка.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine