Мила Кунис била засрамена, че кърми публично

Актрисата и съпруга на Аштън Къчър – Мила Кунис, се почувствала засрамена, когато последният път ѝ се наложило да кърми дъщеричката си на публично място.

Темата е доста нашумяла в последните години, защото тепърва жените от цял свят започнаха да предизвикват обществото с този естествен акт между майка и дете.

В миналото майките не са си и помисляли да извършват тази дейност на открито и особено пред непознати лица. Днес това не е така и подобни сцени са видими абсолютно навсякъде, където се обърнете, особено през летните месеци.

Подкрепят решението на всяка жена, да върши, каквото я прави щастлива, но аз лично храня детето си буквално навсякъде.
Защо го правя на публични места? Защото трябва да нахраня рожбата си. Тя е гладна. Тя трябва да яде, независимо дали е от шише или от гърдата ми, без значение къде се намирам.
Но хората все така ни гледат странно. За мен няма значение тяхното мнение. Това съм избрала да направя, но смятам, че е нещастно, когато правят живота на други такива жени труден.

В момента Къчър и Кунис са родители на малката Уиат и са в очакване на второ дете, като очевидно звездната двойка ще се опита да пречупи предразсъдъците на хората и да накара повече хора да вярват, че кърменето е нещо естествено и не бива да става повод за скандали в обществото.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan