Спокойно, домашната помощница не те краде, а спи с жена ти

И на това, ако не се казва порнографски сценарии, не знам на кое! Историята, която ще прочетете се случва в САЩ, където очевидно сценариите от филмите черпят своето вдъхновение от живия живот.

Едно сравнително богато семейство си позволило лукса да си наеме домашна помощница, която да изпълнява всички домакински задължения, за да облекчи работата на съпругата.

Един ден мъжа установил, че му липсва един ръчен часовник от спалнята, който след това мистериозно се връща на нощното му шкафче след няколко дни. Това станало повод за съмнения у него, че домашната помощница се опитва да го краде.

След като и други неща в същата тази спалня започнали да изчезват и да се появяват, той решил да постави камера, за да докаже или разсее съмненията си.

Един ден, докато преглеждал записите, видял, че секс играчките, които ползвали по принцип с жена му, са оставени на леглото, но без да има спомен да са им трябвали предната нощ.

Той забавил хода на видеото и видял домашната помощница да се появява. Тя легнала на леглото и започнала да се самозадоволява с въпросните играчки.

Това ядосало мъжа, но и го успокоило, че все пак не ставало дума за кражба.

Тъкмо решил да спре видеото, когато в него се появила и съпругата. Той очаква, че тя тъкмо спипва служителката им в сконфузната ситуация, но най-голямата изненада тъкмо се случила.

Двете жени започнали да се натискат и да свалят всичките си дрехи, докато в един момент домашната помощница не се озовала между краката на съпругата.

Мъжът просто не знаел, как да реагира на видяното и затова отнесъл въпроса до публичното пространство, оставяйки отворен въпрос към съпругата си:

(Името на съпругата), знаеш ли, че подозирах (името на домашната помощница), че краде от нас? Е, поставих камера в спалнята ни. Исках да я хвана, но вместо това улових нещо друго. Не съм ядосан, а просто се чувствам измамен. Защо би направила такова нещо без да го обсъдиш преди това с мен?

Автор: Десислав Янкулов Източник: The Content Cave