Гледането на филми за възрастни укрепва връзките на хората

И под „връзките“ нямам предвид коленните връзки или тези на обувките, а взаимоотношенията между мъже и жени.

Разровихме се малко в мрежата, за да се опитаме да намерим доказателство, че порното е не просто помощно средство за самозадоволяване, а е един букет от емоции, отразяващи се положително на целия ни живот.

Открихме няколко изследвания, подкрепящи теорията ни. Всички доказваха единодушно, че мастурбирането има изцяло положителен ефект върху личното ни психическо здраве, а в нередки случаи помага и на физическото ни здраве.

Но това си го знаем и без да ни го казват разни лекари с четири-пет титли преди имената си.

По-важното е, че едно от изследванията е достигнало до извода, че двойките, които гледат заедно еротични и порнографски материали, правят повече и по-качествен секс от тези, които избягват телевизионните предавания след 24:00.

Е, може да не говорим за кой знае колко мащабно изследване, но 44 двойки, са си 88 души. При всяка една от тези моногамни връзки се наблюдава подобрение в интимния живот, откакто били посъветвани да споделят времето си за гледане на „розови“ филми.

Не мисля, че ви са ви нужни повече доказателства, за да повдигнете темата още тази вечер пред любимата и да пробвали, дали наистина можете да пренесете връзката си на ново ниво.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook