Как да си поискате „щастлив край“ с масажа?

От едно известно време масажните студия са все по-посещавани от мъжете. За това си има причина. И не – мъжете не сме почувствали чак сега, че имаме нужда от физическо отпускане след тежък работен ден. Просто, откакто сме разбрали, че до оргазъм се достигане не само посредством секс, ние изпитваме нуждата от еакулацията след всякаква форма на контакт с отсрещния пол.

Студията с „щастлив край“ не са най-законните места на света. Просто идеята, че някой докосва гениталиите ти, а в замяна получава пари, е крайно неприемлива за правителствата в по-голямата част от света. Е, не може да се отрече, че са прави в дефиницията си, че това си е форма на проституция, но за мен тази професия трябва да се легализира, защото би генерирала огромни ресурси за страната ни под формата на данъци. Това е друга тема.

Нека се върнем на съществения въпрос, защото наистина е любопитно, как всъщност човек отива на масаж и получава „щастлив край“.

Колегата Рейчъл Рабит Уайт (името е мъжко) е от авторите в една любопитна сексуална рубрика за колегите от Playboy USA. На него често му се налага да експериментира с всевъзможни сексуални изживявания, за да създава някои от най-четените материали в списанието.

Последната му творба е точно по гореспоменатата тема. Той отишъл в известно студия за масажи в Манхатън, в което неофициално се извършват търсените услуги.

Там се срещнал с момиче на име Ники. Прозвището ѝ било „Ръчната принцеса„. Сами можете да се досетите защо си е извоювала този прякор. Все пак колегата е длъжен да се срещне с най-добрите в бранша.

Той разбрал, че няма деликатен начин, по който да си поиска специалната услуга. Просто трябва да отидете на рецепцията и да изкоментирате желаните забавления в стаичката, плащайки си предварително за тях. Все пак е по-добре да попитате на входа и да ви откажат, отколкото миг по-късно да набират полицията и да ви съдят за сексуален тормоз.

Оказва се, че на местата, където се предлага „щастлив край“, услугата се промотира най-спокойно. Все пак за престъпление се счита, когато се извърши плащане и ако ви усетят, че не сте обикновен клиент, тогава ще ви направят обикновен масаж и ще ви отпратят, да си вървите.

Колегата Уайт в крайна сметка е останал доволен от масажа на „Ръчната принцеса„, защото в края на сесията е поискал да се ожени за нея. Преди това само я попитал, какво казва на клиентите преди да премине в действие.

Казвам им да се обърнат, след което ги галя по тялото с гърдите си и ги питам, дали е приятно чувството, че млада и красива принцеса ги докосва по пениса.

Аз лично никога не съм пробвал нещо подобно, но определено бих, като вече дори съм го вкарал в списъка с нещата, които да направя, преди да ритна камбаната.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy