Мъж изневерява на жена си със секс кукла

Гледали ли сте филма „Тя„? Ако сте го гледали, значи сега е моментът да осъзнаете, колко всъщност близо е човечеството до погубването си във връзките между хора и изобретения, наподобяващи човешки живот.

Случаят на Сенджи Накаджима е много сходен с онзи на Хоакин Финикс и Скарлет Йохансон. Сенджи е бизнесмен от Япония, който прекарва огромна част от времето си далеч от своето семейство. Да, той е женен и дори има две деца.

61-годишният мъж често оставал самотен в апартамента си в Токио и затова решил да си купи секс кукла, с която да задоволява мъжките си нужди, но с времето физическата връзка прераснала в нещо повече.

За мен тя е повече от кукла. Не е просто силиконова кожа. Тя има нужда от много помощ, но въпреки това е перфектният партньор, който споделя безценни моменти с мен и обогатява живота ми.
Уморен съм от модерните и рационални хора. Те са безсърдечни.

Подобни случаи са все по-чести, тъй като секс куклите започнаха да стават все по-реалистични и все по-достъпни. Фактът, че те ни служат за компания и не говорят много, допринася изключително за безпроблемното съжителство на самците с тях.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy