Кени Уест предизвика очакван скандал с видеото съм към Famous

Рапърът от едно известно време е по-известен покрай котилото деца, което начука на Ким Кардашиан, отколкото с таланта си пред микрофона и за това свидетелства последната му изява с видеото към песента „Famous„.

Той влиза в дует с Риана, която също залага много на скандалните изяви, но го прави по далеч по-атрактивен и предизвикващ сетивата начин.

Уест сега е избрал да заснеме видео, в което на едно огромно легло голи са легнали някои от най-нашумелите имена в момента в САЩ. Самият той е в центъра на леглото, а до себе си той е поставил съпругата си – Ким. От другата му страна е Тайлър Суифт, а наоколо се виждат и Риана, Доналд Тръмп, Джордж Буш, Амбър Роуз, Крис Браун, Бил Козби, Кейтлин Дженър, Ана Уинтър и Ray J.

Общ кадър на "оргията на известните"

Общ кадър на „оргията на известните“

Първоначално се очаква да сте шокирани от видяното, че всички тези хора са се събрали на едно място и са легнали чисто голи един до друг, но всъщност това са макети и актьори, които доста умело са били преобразени във въпросните известни персони.

В момента в интернет върлуват редица дискусии и подигравки с Кени Уест и глупавата му идея, но погледнато от друга страна може да се отчете, че той определено предизвика хорското внимание и ги накара отново да говорят за него.

Както парчето му може би глас – важното е да си известен, а не с какво.

Автор: Десислав Янкулов