Остават две седмици до тазгодишния Legion Run

Помните ли миналата година разказа ми от първо лице за едно от най-забавните ми летни преживявания? Ако не – ето ви линк, за да си го припомните! Legion Run

Тази година събитието ще подрани със седмица-две, което не е от особено голямо значение, защото все пак ще се състои отново у нас и отново на езерото Панчарево.

Организаторите ни убеждават, че и тази година емоциите ще са гарантирани, като ще бъдат добавени нови препятствия, а някои от старите ще бъдат модифицирани, за да ни предложат още по-голямо физическо и психическо изпитание.

Най-голям интерес предизвиква „Colossus 2.0„, защото миналата година първата му версия затрудни най-много хора, но и ги обедини, за да успеят да го преодолеят.

Едно птиченце ни каза, че Биляна Йотовска пак ще е част от Legion Run, а друг пък ни намигна, че Ася Капчикова има шанс също да се включи в състезанието от неконкурентен характер. Ние също ще сме там и тази година ще сме включим с пълна сила, за да видим наистина през какво ще преминат участниците, а не само да се правим на атлети с камера в ръка и понамокрени крачоли.

Имате още няколко дни, за да се запишете до края на тази работна седмица, след което вече ще можете да сте само зрители. Не, че и това е лошо, но просто ще пропуснете едно от най-готините си изживявания за годината. Ще се видим на 9 юни на Панчарево. Носете си резервно бельо, защото старото ще е за боклука след Legion Run 2016.

Автор: Десислав Янкулов