Университетът за порно на Роко Сифреди

Ето ви едно висше образование, за което не бихме разчитали на държавна поръчка, за да се запишем и дори бихме инвестирали доста над финансовите си възможности. Това е Университетът за порно на Роко Сифреди.

Макар да не говорим за истинско висше образование, тук става дума за истинско училище, в което легендарният актьор взема под крилото си ентусиасти и ги превръща в бъдещите звезди на индустрията.

През 2015 стартира този проект, който в момента се радва на широка популярност в тези среди.

Любопитното е, че тук се кандидатства без предварителни изпити и кастинги, а просто се взема субективното мнение на Роко и неговите партньори в това начинание, за да се попълва клас от 21 души – 7 жени и 14 мъже.

Сифреди е едно от най-известните имена в бранша, като зад гърба си той има над 1300 филма, по-голямата част от които продуцира сам. Между 2004 и 2009 се бе пенсионирал, защото смяташе, че това ще повлияе зле на децата му, които започнали да разбират света около себе си и се страхувал, че могат да разберат погрешно професията на баща си.

През въпросната 2009 той получава пълната подкрепа от най-близките си и се връща отново на сцената, макар по-често да застава зад камерата, отколкото пред нея. Проектът му „Университет за порно“ демонстрира успех и се очаква в следващите години да се развие много.

Роко Сифреди през годините е имал безброй протежета, сред които най-голямата звезда в момента е Бони Ротън. Тя покори индустрията на няколко бързи скока, след което реши да създаде семейство и да си роди дете. В момента тя се опитва да влезе отново във форма и макар никога да не е спирала да продуцира, сега минава отново по бавния път през стриптийз клубовете, за да възвърне увереността си и евентуално скоро да я видим отново пред камера.

Оставяме я Бони настрана и се връщаме към „Италианския жребец„, за да му пожелаем наистина голям успех с новото начинание и ще очакваме с нетърпение да видим, кои ще са новите звезди в най-популярния филмов жанр в света.

Автор: Десислав Янкулов Източник: All Day