Чанинг Тейтъм коментира интимния си живот с Джена Дюван

Звездното семейство е считано за една от малкото перфектни двойки, поне що се отнася до визията им. Чанинг и Джена толкова много си отиват, че човек би се възбудил само от мисълта за двамата чисто голи в едно легло. Дори сега усещам известно напрежение в тесните си слипове.

Чанинг Тейтъм гостуваше на една колежка от Cosmopolitan в едно от превърналите се в модерни напоследък живи предавания във facebook. Там той открито коментираше неща от личния си живот и по-конкретно сексуалните му премеждия със съпругата.

Оказва се, че семейство Тейтъм вече не са толкова активни в кревата, благодарение на детето си, тъй като „животът ни вече не е наш собствен„.

Друго любопитно бе, че двамата се наслаждават на много различни типове секс, като единствено са противници на случаите, в които правят секс от яд един на друг или за да замаскират даден проблем. Те предпочитат да не си спестяват нищо, защото „само с комуникация ще решим проблемите си„.

Темата с порното също бе засегната. Тейтъм смята, че съвременните младежи получават много изкривена представа за секса и това, как той трябва да протича. Модерните филми за възрастни залагат изключително на доминантните партньори и налагането на волята на единия над другия с груба сила. „Порното има за цел да образова“ и в тази си роля то не върши особено добра работа към днешна дата.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan, цитиран от Harper’s Bazaar