Как да се справиш с приятелките ѝ, които не те харесват

Това е една от най-трудните задачи във връзките, защото прекалено голяма част от мнението ѝ за теб се формира от приятелките ѝ. Да предположим, че в началото си преодолял съпротивата им и вече с мацката сте в напреднала фаза от връзката си. Какво можеш да направиш, ако в лицето на приятелите ѝ срещаш противници? Ето няколко примера, които да ти помогнат във вземането на правилното решение.

  1. Говорят против теб – Просто спри да им даваш поводи да говоря срещу твоята особа.

    Как става това ли? Като си станеш малко по-скучен от обичайното в тяхна компания. Просто се усмихвай и хвърляй по 1-2 добре обмислени думи в разговорите. Остави ги те сами да се излагат, защото гаджето ти не е глупава (надяваме се) и ще види, че злословенето им няма особено голяма почва.
  2. Предизвикват те да правиш глупости – По-добре да те сметнат за скучен, отколкото да се стремиш на всяка цена да им се харесаш. Ако дадена идея ти се струва глупава, имаш пълното право да откажеш участие. Времената на тинейджърските бели отдавна са отминали по всяка вероятност за теб и някак не е ОК да се връщаш години назад и да палиш торба с конски фъшкии пред вратата на някой съсед.
  3. Шегите на сексуална тематика не звучат точно като шеги – Шансът някой от тях да иска  да прави секс с теб или с нея е голям. Какво да направиш по въпроса? Нямаш особено голям избор, освен да изкоментираш темата с гаджето, защото подобни неща не водят нищо добро след себе си. Тя едва ли ще ти повярва от първия път, но наблегни на примерите и я остави сама да ги забележи. Ако е разумна, ще измислите дружно решение. Ако – не, значи тя не е за теб. Очевидно!

Автор: Десислав Янкулов