Мъжки хороскоп

Поредната доза седмични житейски прогнози за моето, твоето и неговото бъдеще. Чети внимателно и си води бележки, защото ти предстои да научиш някои важни събития в аванс.

  • Овен – Не вземай прибързани решения в следващите седем дни, защото, колкото и добра идеята да ти се струва задното салто от ръба на басейна, това далеч не е така, особено ако си прехвърлил 30-те. Възрастен човек си, дръж се като такъв и се занимавай с по-безопасни нека, като пиене на потна бира пред телевизора, докато гледаш англичаните пак как отпадат на дузпи.

  • Телец – Не подписвай нищо без да си го прочел! Не само тази седмица. Никога! Току виж един ден дошъл някой съдия изпълнител с баретите, за да ти описват имуществото за дългове, за които никога не си чувал.
  • Близнаци – Предстоят ти много важни разговори в един ден от предстоящите. Наведнъж ще ти се наложи да обсъждаш възможността за дете, брак, донорство и предбрачен договор. Е, всички тези неща са около една тема, но ще се плод на отделни приканвания с думите: „Седми за малко.“
  • Рак – Някаква необяснима нужда от контакт с близките ще обсеби ежедневието ти. Уж всички са около теб и всеки ден им напомняш, че са ти омръзнали, а в същото време ще изпитваш празнина през 8-те часа на работа и 2-та часа в трафика по пътя.
  • Лъв – Остави работата на заден план и се фокусирай малко повече върху личните взаимоотношения. Да, аргументът ти е силен, че работиш до толкова късно, за да осигуряваш добър живот на съпругата и децата, но „мама си има нужда от мъж.“ Гледай да не се превърнеш в таткото, който само носи парите и вижда децата всеки втори уикенд.
  • Дева – Време е за реорганизация на случващото се на седмична база. Прекрой си календара на лятно часово време, защото и без това астрономическото такова идва след няколко дни. Слънцето ще изгрява при първи петли и ще залязва малко преди „Шоуто на Слави“.
  • Везни – Не се доверявай много на хората, защото един от трима ще се опита да ти го сложи. Не мога да ти кажа, дали ще да е буквално или преносно, но и в двата случая ще е болезнено.
  • Скорпион – В следващите седем положението ще е „жената каза, че харесваме повече на море, отколкото на балкан.“ Твоето мнение вече не е фактор и ти го знаеш, но е крайно време да го признаеш пред себе си. Всички го виждат, а само ти се правиш на приятно разсеян. А и какво му е лошото да си мъж под чехъл? Винаги някой друг взима решенията. От теб се иска само да демонстрираш функционираща простата и здрав гръб, за да държиш на работа.
  • Стрелец – Стягай багажа и дим да те няма! Време е да откриеш лятото с една приятна отпусчица, да се отдадеш на алкохолен делириум, да си запишеш час при уролога и да си скъсаш гъзето от партита и разврат. Ако трябва тегли кредит, като един истински българин, който винаги прави неща, които не са му по джоба.
  • Козирог – На ръба на сериозен катарзис си в момента. Резултатите от него ще зависят от трети лица и това те влудява. Изяж един Snicker и ще дойдеш на себе си.
  • Водолей – Първите три-четири дни от седмицата ще са супер скапани. работата ще те обсеби и няма да имаш време, да си вдигнеш главата. Добрата новина е, че уикенда се очертава да компенсира всичко. Провери си медицинската застраховка и скачай в огъня.
  • Риби – Ослушвай се за конспирации в офиса, защото изведнъж всички започнаха да се държат добре с теб. Точно както обикновено се прави с осъдените на смърт. Бъди мнителен.

Автор: Десислав Янкулов