Приветстваме Лора Караджова в света на силикона

От едно известно време бяхме позабравили за щерката на Данчо Караджов, защото тя си бе пуснала майчинство и напълно нормално пожела да се изолира за малко от светлината на прожекторите. Ето, че завръщането ѝ е вече факт и то какъв!

Снощи едно аверче ни светна за новото ѝ парче, в което, както той сам се изрази, „Лора Караджова си е сложила две каби гайди.“ Алилуя!

Не, че не я харесвахме Лорчето със старата ѝ невинна визия, но сега ъпгрейдът е феноменален! Такива видни цицомани, като нас, просто няма как да не останат впечатлени от тунинга на певицата, която бързо-бързо ще се върне в топа на класациите за сексапил.

Сигурно това ѝ решение се дължи на доскорошното кърмене и както редица други жени признават, това най-вероятно ѝ е коствало перфектния малък бюст.

Изчакайте, че в хода на целия коментар за гърдите ѝ, забравих да каже две думи и за песента ѝ с Бобо – „Една на милиона„. Парчето 100% ще е един от летните хитове на 2016, макар да не е нещо изключително или пък кой знае колко оригинално.

Ритъмът е танцувален, текстът е стереотипно любовен, а клипът те вкарва в летен режим, благодарение на разголените сексапилни тела (Да ни извинява Бобо, но говорим за момичетата.)

Чуй песента, но най-вече виж клипа, защото определено Лора Караджова акцентира много на подобрената си гръдна обиколка.

Автор: Десислав Янкулов