Дженифър Анистън не била бременна, а просто преяла

Ако си мислите, че умишлено пиша такива глупави заглавия, грешите! Просто сред колегите ни в чужбина се разрази истинска война около това, дали някогашната ни любима приятелка ще има бебе или не. Това наложи опровергаването на слуховете по нестандартен начин.

Жълтото издание InTouch публикува новина наскоро, според която „доверен източник“ е разкрил ексклузивно за тях, че Анистън и съпругът ѝ – Джъстин Терокс, ще си имат бебе.


Причината за спекулациите станаха няколко папарашки снимки, на които добре си личи, как 47-годишната актриса е пуснала коремче на плажа.

Импресариото ѝ се видя принуден да коментира. Ето как:

Тя не е бременна. Срамота е, че InTouch си измислиха цяла история около това, но това не им е за пръв път. Това, което виждате, е резултатът от вкусен обилен обяд и комфорта на частната собственост.

Наистина не за пръв път излизат лъжливи информации за състоянието на утробата на Дженифър Анистън. Това е четвъртта подобна инсинуация, като най-скорошната преди това бе от февруари, благодарение на една малко по-тясна рокля.

Леко проучване показва, че обществото до такава степен иска това да се окаже истина, че търсачките са отчели по-голям интерес към фразата „Дженифър Анистън бременна„, отколкото към „във война ли сме„.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Harper’s Bazaar