Отнеха титлата на Мис Великобритания за секс в риалити шоу

Зара Холанд (Името е съвпадение с наша Зара от Биг Брадър) стана Мис Великобритания през 2015, само за да ѝ бъде отнета титлата по-малко от година след това.

Миската взела участие в телевизионно предаване, в което мъже и жени участват, за да си намерят своят сродна душа и именно там г-ца Холанд прегрешила до такава степен, че организаторите на конкурса за красота да ѝ отнемат титлата.

Зара и Алекс Боуен се влюбили в шоуто и именно в неговия ефир са демонстрирали интимност, която признали пред камерите на предаването.

Това шокирало англичаните, според които най-красивата жена в страната им не може да си позволи да прави подобни публични прояви, опорочавайки името на всяка бъдеща Мис Великобритания.

Така новата миска става първата подгласничка от конкурса – Деони Робъртсън. Тепърва ще се извършва практическата процедура по промяната, защото г-ца Холанд все още е част от въпросното порочно телевизионно шоу.

Получихме толкова негативни отзиви от спонсори и хора от бранша, че на практика не можем да си позволим да промотираме Зара, като един истински модел за подражание. – коментират от организаторите на Мис Великобритания.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Independent