DEE е на път да се превърне в Устата

Колаборациите между чалгата и рапа не са нещо ново за родната сцена, но рапърите веднъж тръгнали по този път трудно се връщат назад. Чудесен пример за това е Устата, който в началото на своята кариера имаше някои доста добри попадения, но с времето дуетите му с Деси Слава, Софи Маринова и Азис белязаха творчеството му занапред.

Днес DEE е тръгнал по същия път за добро или лошо. За пръв път го видяхме да се сработва с Мария преди година и половина, когато двамата изпяха „Любима грешка„, а днес ги виждаме отново в една сцена за „Обичам да те режа„.

DEE и Мария

DEE и Мария

Песента звучи, като смесица не просто между рап и поп фолк, но тежкият бийт напомня за клубния властелин – хауса. Този коктейл от музикални жанрове ни затруднява много в опита ни да квалифицираме парчето някъде, но от опит знаем, че емблематичните фигури в чалгата, като Мария, придават винаги един особен привкус.

Това не значи непременно нещо лошо, защото „Обичам да те режа“ притежава нужната ритмичност, за да кара хората да танцуват. Текстът не бих се наем да коментирам, тъй като темата е ясна – наточена мадама се прави на недостъпна пред разгонен пичага и двамата се закачат в клуба.

Нужно е да се отбележи участието на Николета Лозанова в клупа към песента, защото нейното присъствие винаги придава един специфичен колорит, тъй като добре знаете, че славата ѝ е на една от най-привлекателните жени у нас.

Чуйте и вижте песента, след което сами я оценете, за да прецените, има ли място тя в лятната ви листа или днес ще е първият и последен пък, в който си я пускате.

Автор: Десислав Янкулов