Мъжки хороскоп

Любимото ни време от годината наближава, а с него идват и добрите прогнози на звездите. Предстоящата ви седмица ще е много емоционална и зареждаща, защото с нея официално се слага край на пролетта и се дава начало на лятото. Да видим, кой, какво го очаква.

  • Овен – Седмицата ти ще е много идейна и плодотворна.

    Отдай се на емоцията и последвай сърцето си, защото то ще те отведе на нови красиви места. Само гледай да отделиш някой лев, за да можеш да се върнеш, че жената и децата ще се притесняват.
  • Телец – Седмицата е е доста лежерна за теб. Ще си седиш по цял ден вкъщи, ще си гледаш мачове, ще си лягаш веднага след късното дерби и нищо няма да е в състояние да те трогне. Гледай само в почивките да удряш по един секс на жената, че комшията, който не гледа футбол, само това чака.
  • Близнаци – Рождениците сред вас ги очакват пътешествия. И без това градовете започват да се изпразват и да се преселват на морето, току виж и ти си се озовал там за седмица-две-три. Ако имаш пари и за повече, но познавайки те, бих предположил, че ще прекараш един къс уикенд.
  • Рак – Седмицата ще е натоварена, но и ползотворна. Невинаги повишената активност в службата е нещо лошо. Знай, че шефката ти готви повишение и под „повишение“ не разбирай вдигане на заплатата, а по-скоро вдигане на краката. Не твоите! Нейните!
  • Лъв – На хоризонта се задава брегът на амазонките, които цял живот са чакали своя бог, който да ги облада ежедневно и да им донесе благоденствие. Не, не си ти този бог, но представи си, ако беше?
  • Дева – Нещо изведнъж в службата ще започнат да ви слушат повече. До онзи ден всички се правеха на „дръж ми шапката“, а от днес положението се е променило. Да не би това да се дължи на слуховете, че смъртта на трима от съседите ти в блока не е случайна?
  • Везни – Тази седмица ще ви ползват за арбитър на редица спорове, повечето от които ще бъдат на тема Евро 2016. Нали сега има доста нововъведения в правилата и всичко ще очакват от теб да ги знаеш. Непонятно ти е, защо точно пък ти да ги знаеш, но това няма да ти попречи да се правиш на експерт.
  • Скорпион – Колкото и да се опитваш да избиеш залозите за голове от началото на Европейското, няма да го бъде. Масово мачовете ще са под 2.5 и те съветвам да спреш с тези точни резултати. Ти не можеш да предвидиш, колко време ти трябва, за да стигнеш до работата, тръгнал си такива сложни маневри в комара да правиш.
  • Стрелец – Нетипично спокойна седмица ти предстои. Изглежда, че всичко, което си правил през изминалите дни, ще даде положителен резултат и няма да ти се налага да полагаш допълнителни усилия по тях. Наслади се на безгрижните мигове.
  • Козирог – Чужди пари ще попаднат в ръцете ти, а пред теб ще застане дилемата – да ги върнеш или да ги задържиш. Ако са в стар, изяден портфейл, най-вероятно са на някой беден човечец, който ги е пестил стотинка по стотинка и тъкмо е тръгнал да ги инвестира в нещо. Тогава е по-благородно да ги върнеш. Ако са в куфар и са едни небелязани банкноти, не се колебай, а само се увери, че никой не те вижда да ги взимаш. После се премести в някое затънтено райско кътче, където да ги харчиш за мохито и топлес девойките, които ще се бият, коя да ти вее с ветрилото.
  • Водолей – Уж не ти се очертават някакви значими празници, пък ти е едно веселяшко такова. Вземай една седмица отпуск и се пускай към морето, защото звездите ти вещаят нещо приятно-изненадващо там.
  • Риби – Звездите нещо са пияни, защото не им разбирам много в прогнозата ти за теб. Говорят за някакви телесни течности, за някакви спиртни напитки, за прекарване на уикенда по гръб… Сигурно ще те удари някой летен сополив грип, ще пиеш силни антибиотици и няма да можеш да станеш от леглото. Ама може и да греша.

Автор: Десислав Янкулов