Да отидеш на ваканция с майка и сестра си, а там да се озовеш в компанията на порнозвезди

Може да ви звучи, като извратен сценарии на пошъл порнофилм, но истината е точно такава, каквато буквално сме написали.

9

Представяме ви Дейв. Той е току що завършил студент, който за награда от усилията си в последните годни получава екскурзия до Хаваи от майка си. Гордата жена плаща билета не само на сина си, но нейния и този на малката му сестричка.

Тримата заедно отиват на мечтата почивка, където ги очаква една много приятна изненада. Всъщност изненадата е най-приятна за Дейв.

2

Оказва се, че по същото време, в същия хотел, в който отсяда семейството, на забавен уикенд са отседнали и група порнозвезди. Момичетата са се събрали, за да отпразнуват 31-я рожден ден на своята приятелка и колежка – Алекса Тексас.

3

Освен рожденичката, там били Джеси Джейн, Ники Бенц, Моник Алекзандър и Блеър Бананас. Това са все имена от каймака в индустрията, но това е излишно да го казвам точно на теб. Все едно да ти дам да четеш вчерашния вестник.

4

Та, в един знаменит момент, докато Дейв и сестра му играели някакви водни игри в басейна, топка (или фризби – не съм сигурен, но и няма значение) удря сестра му по главата, което предизвиква бурен смях у Моник Алекзандър. Двете групи си разменят няколко шегички, след което братът и сестрата са поканени, да се присъединят към групата на порнозвездите. Трябва да се отбележи, че (официално) Дейв не ги разпознал, а просто смятал, че са дружелюбна група красиви жени.

5

Заприказва ли се и до такава степен си допаднали, че прекарали целия ден заедно край басейна. Накрая дори Дейв си сменил телефона с част от момичетата, които искали да поканят новите си приятели на купон на следващия ден.

6

Колеги запитали момчето, дали е станало това, което всички се надяват, че е станало, но Дейв не споделя нищо по темата със секса. Изглежда, че той е мъжко момче, което умее да държи езика си зад зъбите, с което явно е допаднал толкова на отбора на рожденичката.

7

Снимките, които гледате в хода на този материал, са свалени от профилите на участниците в плажното парти, като Дейв е поискал от колегите да прикрият лицето му, ако все пак искат да чуят историята от самия него.

8

Автор: Десислав Янкулов Източник: BroBible