Притесненията на нормалния мъж по темата със „задния двор“

Нека първо се уточним – говорим за хетеросексуален анален секс. Той отдавна вече не е тема табу за модерното ни общество и би трябвало да знаеш, че наоколо има достатъчно жени, които го харесват, та дори според някои проучвания говорим за един доста голям процент, който задминава този на мъжете. Пак подчертавам – хетеросексуален анален секс!

Прекалено вероятно и ти си сред онези срамежливи господа, които им се иска да влязат отзад на приятелката си, но да не знаят, как да си поискат. Достатъчно трудно им е било да влязат в света на сексуално активното, та една нова голяма крачка може и да се окаже известна пречка.

Ето и някои от най-големите притеснения, които един мъж може да изпита, в опита си да пробва в нечие дупе:

  1. Не обичат да коментират интимния си живот – Приятелю, не сме в средата на XIX век, че да те е срам да си признаеш, че правиш секс. Тук не говорим за коментари от типа на хвалипръцкото, а просто да обсъждате интимните отношения с половинката си. Питай, за да научиш, отговаряй, за да знае. Старите хора са казали, че „с питане до Цариград се стига“. А ти не искаш да стигнеш чак до Цариград, а просто до съседите от долния етаж.
  2. Не знаеш, как да си поискаш – Историята е опознала един сигурен начин, в който ще си наясно с отговора. Просто попита: „Искаш ли да пробваме анален секс?“ Има три варианта. Или ще ти откаже категорично, или ще иска да обсъдите подробностите преди да пробвате или ще се ентусиазира мигновено и ще те помоли да уплътниш фугите ѝ. Ако все пак идеята да си директен те смущава, тогава използвай невербални знаци. Гали я орално с език все по на юг, заигравай се с пръсти и гледай как реагира. Току виж си я запознал с някое ново неизпитано чувство до момента и вземете, че взаимно се пристрастите.
  3. Притеснявате хигиената – Нормално, защото говорим за задника, чиято основна функция ти е до болка позната. Но замисли се – какво друго правиш ти с пениса си и тя с уретрата, която е в непосредствена близост до вагината и клитора? Не си ли се замисля, че сексът по принцип си е малко мръсна работа. Ако чак толкова те е гнус, не би искал да правиш и класическите неща. Съветът ми е в повечето случаи да минавате през банята. А, има и още нещо. Препоръчително е да не я водиш на мексикански ресторант вечерта, когато сте решили да пробвате в дупето. Просто естествените процеси в тялото ѝ ще се възпротивят и нещата могат да станат… не особено приятни, ако трябва да съм максимално деликатен.
  4. Мислиш, че е гейско – Знаеш ли, че има хомосексуалисти, които не понасят някой да пъха нещо в тях? И в другата сексуална ориентация си има активна и пасивна страна. Активните са манафите, които просто предпочитат да опъват стегнато мъжко дупе, а интересът им към бюста и вагината не е особено голям. В същото време има хетеросексуални мъже, които обичат да се заиграват с дупетата им. Едни обичат да ги лижат, а други направо искат да им се стимулира простатата с пръст. И в двата случая аналните удоволствия не са фактор за сексуална ориентация.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine