Съветите на Кристен Касинджър за свалка с яка мацка

Кака ви Кристен е десятка по всички показатели, за които се сещаме, по американската метрична система за сексапил. Където и да отиде, тя при всички положения ще се класира сред най-красивите момичета, което ни кара да мислим, че определено има опит със свалките. Тя ни дава редица съвети за това, как да си хванем сексапилно момиче и да ви кажа честно – определено съм готов да ѝ повярвам. Едно да ти го каже някой пич, друго е да го чуеш от устата на жена.

И то, каква жена! Колегите от Inside Hook са се срещнали с нея, за да почерпят от мъдростта ѝ, а аз просто влизам в ролята на „сухата“ връзка. Нека видим, до кога ще остане суха.

Какво никога не бива да правим, когато отиваме към момиче в бара?
Да сте пияни и мърляви. Мъже идват постоянно при мен, заваляйки думите си. Това не е привлекателно. Също така не е готино, когато мъжете стават груби и агресивни, когато ги отхвърлиш, въпреки че си била мила с тях.

Кога шансовете са по-големи – когато момичето с приятели или е само?
Ако момичетата си говорят близко и тихо, това може би не е най-удачният момент. Или пък, когато се смеят и си прекарват добре. Зависи всъщност от мъжа и подхода му. Не бъдете прекалено прями. Бъдете изтънчени. Използвайте маниери. „Наслаждаваш ли се на вечерта си?“ „Как са трите ти имена?“ Хората обикновено не питат такива неща.

Някой изпращал ли ти е питие до сега? Това има ли го още?
От доста време не, но го харесвам. Мисля, че е изискан ход. Смел.

Колко трябва да изчакат, преди да дойдат при теб?
Докато дойде питието или може би, докато е преполовено. Ела, представи се и бъди обикновено човешко същество. Всеки се разхожда наоколо, опитвайки се да си даде вид, с който да впечатли останалите хора. Звучи банално, но да си себе си е най-красивото нещо, което можеш да бъдеш. Знаете ли, какво наистина мразя? Когато някой дойде и първото нещо, което пита, е, какво правиш.

Какво ще кажеш за езика на тялото на един мъж? Какво винаги трябва да избягваме? И нещата, които ти намираш за привлекателни?
Не харесвам префърцунените мъже. Сещате се – изпънатите гърди, чиято извивка започва от корема. Имам афинитет към по-скромните типове и по-малко към мъжкарите. Чисто природно естествената увереност е привлекателна. Надувките и арогантността са отвратителни. Срамежливите мъже могат да са уверени. Това е типът, който харесвам.

Имаме една приятелка, която пише хайку, когато си хареса някого в метрото, записвайки номера си. След това чака, докато тъкмо слиза и дава бележката. Някога срещала ли си толкова изобретателен човек, че нещо такова да подейства?
Това е много сладко и смело! Това е десятка. Ще съм озадачена. Никога не са идвали при мен с нещо такова. Но хората дори вече не си звънят. Дори тогава спазват тридневното правило! Това е нещо от „Свалячи“, в което чакаш три дни преди да се обадиш на дадено момиче. Мъжете наистина го прилагат! Дори сегашното ми гадже изчака два дни.

Но трябва да почакаш малко, нали?
Ето, какво мисля: Няма значение, дали им пишете или не. Ако има истинска връзка и двете страни са заинтересовани, тогава нещата ще се случат, без значение дали ще ѝ пишеш веднага или на следващия или по-следващия ден. Или ще стане, или не.

Добре, а какъв знак да търсим, че да си съберем партакешите и да продължим напред?
Ако момичето си гледа в телефона, изпъва се назад или не проявява интерес вече.

Баровете все още добро място ли са за свалки?
Да, баровете са чудесни.

Добре, отговори ни с „Да“ и „Не“ на следните въпроси:
Фитнес? Не.
Хранителен магазин? Да.
Парк? Да.
На пазара? Да.
В обществения транспорт? Да.
На улицата? Да.
facebook? Не.
Instagram? По дяволите – не!

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook