Стани майстор на кунилингуса

Тогава ще си извоюваш мястото в историята и ще бъдеш благославян от жените навред. Аз лично не мога да се сетя за по-добър начин, за да станеш известен. Това си е направо мечта!

Преди да започна със съветите си, трябва да ти кажа, че този материал нямаше да е възможен, ако не бях изгледал безброй часове порно, ако не бях изчел томове литература по темата и ако не бях се допитал до няколко женски гледни точки. Всъщност достатъчно е и едно мнение от нежните ни половинки, за да се обезсмислят всички останали неща, но все пак трябваше да съм сигурен, че теорията е подкрепена с практика.

  1. Докосвай я, както докосваш себе си – Нали не си мачкаш онази работа все едно се опитваш да направиш кебапче от каймата? Там си нежен и галантен, като бавно повишаваш оборотите и натиска, докато не „избухнеш“. Приложи техниката и с нея, но само не имитирай същите движения. Клиторът може да е много малък пенис, но все пак си остава клитор.
  2. Питай, дали така ѝ харесва – Да, има и жени, които ще ти се издразнят, за дето ги питаш този тъп въпрос, но истината е, че въпросът никак не е тъп. Стига и тя да иска да ѝ е хубаво в оралната любов. Искай напътствия и се старай на нея да ѝ е готино. Нали затова лижеш сливата все пак. Целта е тя да се изкефи. Нормално е всяка жена да обича по нещо различно и ти няма как да го разбереш, ако не я попиташ. Само не прекалявай с въпросите, защото не си първи клас. Гледай да асимилираш бързо, защото си голям мъж вече.
  3. Сменяй темпото – Все едно правите класически секс. Ритъмът е нещо хубаво, но доскучава бързо. Представи си, че си си пуснал някой много як хаус трак, който има много добър бийт, но бавно и методично започва да цикли. Какво прави добрият DJ тогава? Сменя ритъма! Бъди един добър DJ върху нейната плоча.
  4. Не я чукай с пръсти – Брато, пръстите не са пениси! Не я ръчкай, все едно се опитваш да извадиш окото на слузестия звяр, а бъди изобретателен. Ползвай пръстите си, за да се разхождаш из вагината ѝ. Опипвай стените в търсене на G-точката. Как ще разбереш, че си я намерил ли? Ще разбереш, повярвай ми!
  5. Не забравяй, че имаш две ръце – В малкото ѝ сладко коте няма място за двете ти ръце, освен ако не снимате някое извратено фистинг порно. Едната ти ръка трябва да обслужва кацата с меда, а другата е добре да обръща внимание на останалите ѝ женски части. Стига да не е някой двуметров мамут, а ти да си кинта и два мъж, не би трябвало да ти е проблем да достигаш до гърдите ѝ. Мъжете често си мислим, че циците имат само две функции – да хранят бебето и да радват мъжкото око. Знай, че те са много повече от това. Много жени ги определят за втората си най-чувствителна ерогенна зона и те съветвам да им вярваш. Гали бюста ѝ и пощипвай зърната, но гледай да не е прекалено грубо. Спомни си детските години, когато с приятелите се тормозехте, извиквайки си зърната, за да си причините болка. Когато жената е възбудена, тази част от в пъти по-чувствителна.
  6. Изрежи си ноктите – Това е едно от най-важните неща, с които може би трябваше да започна. Ще докосваш най-нежните ѝ места с пръсти, а не си използвал нокторезачката вече втора седмица. Срам ме е от теб! Само излагаш мъжкото съсловие. Поправи се или ще ти вземем членската карта!

Автор: Десислав Янкулов