Емилия Кларк: Това не беше дубльорка за тялото ми

Една от звездите в „Игра на тронове“ – Емилия Кларк, снощи изигра най-значимата част от досегашните 4 епизода от новия сезон на сериала.

Героинята ѝ – Денерис Таргериан, бе хваната в плен от дотраките, които трябваше да решат съдбата ѝ на велико събрание на всички халове, но резултатът от това бе собствената им смърт. Присъдата бе дадена и изпълнена от самата Денерис, опожарявайки храна и появявайки се чисто гола, както за пръв път това се случи в края на първи сезон.

Именно сцената с пожара предизвика най-много вълнение до момента от четирите часа на шести сезон, в който честно да си кажем не се случваше почти нищо запомнящо се.

След последната гола сцена на Кларк през трети сезон, тя заяви, че повече няма да показва прелестите си в „Игра на тронове„, но ето, че след лъжата на Кит Харингтън и това се оказа заблуда.

Искам да припомня на хората, че последният път, когато си свалих дрехите, бе през трети сезон. От тогава мина известно време. Сега сме шести сезон. И все пак съм изцяло аз, изправена гордо и с цялата си сила. Чувствам се щастлива, че казах „Да“. Това не е дубльорка за тялото!

В края на миналия сезон Лена Хеди претърпя редица критика за двойничката си в „Разходката на срама“ и изглежда това е стреснало по-младата ѝ колежка, за да не прикрива тялото си в такъв важен момент от историята.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Who Say

Коментари