Николета Лозанова: Поисках развод с Валери Божинов

Най-обсъжданата жена в България за последните десетина години изглежда е на път да сложи точка на своя брак с футболиста Валери Божинов.

Плеймейтката сама стана гост в своето предаване по bTV – „Папараци„, за да обяви, че е подала официално документи за развод, но без да назовава една конкретна причина за своето решение.

Колежката Патрашкова влезе в ролята на интервюираща, за да зададе всички въпроси, които биха заинтригували българската общественост.

Лозанова с охота отговори на основните теми, засягащи раздялата ѝ с Божинов, както и отношенията ѝ с другата вече бивша съпруга на нападателя – Алисия. Оказва се, че децата на играча от Партизан са в много топли отношения между брат и сестра, благодарение на майките им. Алисия и Николета изглежда са заровили томахавките в името на децата си, което може да се определи, като едно мъдро решение.

В края на интервюто си Николета умишлено не пожела да отговори на друг много нашумял въпрос, а именно за отношенията ѝ с небезизвестния Кристиано Роналдо. Медиите от Испания и Англия са убедени, че двамата са нещо повече от познати, но за нас това в момента остава в сферата на догадките и за да не се превърнем в поредната жълта онлайн медия, ще изчакаме единият от двамата поне да го потвърди, ако изобщо има нещо за потвърждаване.

Автор: Десислав Янкулов