Мъжки хороскоп

Нали все се оплаквахме, че по нашите ширини сме изгубили четирите си сезона и вече сме имали само зима и лято? Е, искахте пролет, на ви пролет! Дъждове по 3 пъти на ден и парещо слънце по още толкова в същите 24 часа. Един път духа, та ще те издуха, а друг е спокойно, като в сън. Заедно с времето и звездите са на настроения, което за всички ви значи, че в следващите 7 ще лъкатушите между двете крайности.

  • Овен – Предстоят ти обтегнати отношения с колегите, защото прекалено често вече сте на различни мнения.

    Ама и как да е иначе, когато глупакът пак е поръчал мока за кафе машината, а не еспресо?! Време е да докажеш тезата си, чрез юмручна схватка.
  • Телец – Предстои ти да вземеш едно нелеко решение. Ще ти се наложи да отстъпиш в сюблимен момент, но знай, че е за добро. Въпреки, че вътрешно ти се иска да изревеш: „Майната ви!“, трябва да преглътнеш егото и да оставиш друг да води хорото. Буквално! Ти си просто третият братовчед на младоженеца и пряпорицата се пада на далеч по-важни от теб хора. Осъзнай се!
  • Близнаци – Как да не изневериш на себе си и в същото време да си искрен с околните? Трудна задача, когато си обкръжен от вируси, които са на тази земя, за да правят живота на околните ад. Всъщност – колко пък да е трудна?
  • Рак – Нещо напоследък силата изглежда не е с теб и това ти пречи да решаваш дори елементарни казуси. Отебавай маловажните неща и пести сили за нещо по-така, защото се хабиш излишно.
  • Лъв – Талибани… талибани навсякъде! Или поне такова е усещането ти. Всичко живо е пуснало едни бради и бръщолеви разни глупости, че трябвало да приемем емигрантите в домовете си, а ти имаш чувството, че си сам срещу всички на противоположната страна. Какво да направиш? Ми не знам, но само гледай да не ги предизвикаш и да вземат да ти пуснат на Миле Китич – Бомба.
  • Дева – Тъкмо си помислиш, че всичко ти е бир тамън и вземе, че нещо стане и идилията, която си си създал в мъжкия кът в гаража, рухне. Я жената ще реши да прави оранжерия с цветя, я ще ти съобщи, че е бременна и ще ви трябва нова детска стая, я ще вземе да изпусне ръчната, докато се прибира от работа.
  • Везни – Шефът ще ти възложи много трудната задача да договориш условията по сделката с швейцарците, а ти ще имаш чувството, че ще провалиш всичко. Спокойно, не е просто чувство. Наистина ще провалиш всичко, ама да не ти пука. Той и без това само си търсеше повод, за да те уволни.
  • Скорпион – Пари, пари, пари! Навсякъде, по всяко време, всеки иска пари. А пари – няма! Май трябваше това да го сложа в кавички, защото е цитат от премиера. Дано той не се сърди, в случай, че ни чете. Слава на партията, вожде!
  • Стрелец – Не се впрягай много, защото и без това нищо няма да ти се получава тази седмица. Ти сам няма да си вършиш добре задачите, пък какво да говорим за останалите, които са ти подчинени. Организирай едно събиране за уикенда, поне седмицата да не е нулева и това е.
  • Козирог – Отпусни му малко двата края, ако не искаш да си изгорял бушоните на прага на лятото. Имаш месец-два до летните отпуски, за които е добре да си във форма, че абитуриентките не си падат много по чичковци с бирени шкембета. Работата може да почака, но тумбака – не.
  • Водолей – Много тежък конфликт ти предстои с важен за теб човек. Не, не е жена ти. Нея и без това искаш да я сменяш. Партньорът ти за белот нещо е изнервен напоследък и може да ти се наложи да му търсиш заместник, колкото и плашеща да ти се струва тази идея.
  • Риби – Приготви се за много трудности в следващите 168 часа. Съседът ще реши да смея дограмата, майка ти и баща ти ще са на прага на развод, а на фона на това ще ти дойде призовка, за да се явиш в районното по случая с изчезналата ти бивша. Май най-поносимото от всичко ще е безкрайният ремонт на комшията.

Автор: Десислав Янкулов