Пияна студентка открадна камион за кетъринг

Алкохол… в какво ни превръща това дяволско творение! Сигурно сте чували шегата, че „никоя интересна история не започва с ядене на салата“. Е, историята на Моник Вандерхълст започнала с „едно малко“.

19-годишната студентка от Броулинг Грийн Стейт Юнивърсити купонясвала с колеги към … 5-6 часа на обяд! Почерпила се доволно, когато насреща ѝ се изпречил камион с кетъринг, чиито ключове били оставени на таблото. Идеална възможност! – рекла си г-ца Вандерхълст.

Тя се качила и отвлякла возилото с все товара. Идеята била да откара храната до партито, където да почерпи всички с добрия улов, но за нейно нещастие предизвикала малко безредици по улиците, когато полицията я спряла.

Униформените я арестували, след което ѝ повдигнали редица обвинения, сред които шофиране в нетрезво състояние, незаконна консумация на алкохол (няма навършени 21), кражба на автомобил, подправяне на лични документи и предизвикване на ПТП. Досието ѝ ще набъбне доста бързо, ако питате мен.

Един от въпросите, които остават неразгадани, е, защо по дяволите шофьорът на кетъринга е решил да остави камион с храна пред очите на пияни младежи?! Историята там мълчи.

Автор: Десислав Янкулов Източник: COED