Как да бъдеш добро гадже

Това е една много сложна задача, защото, каквото и да правим, жените все ще ни намерят кусури. Все изхождат от максимата, че има идеални мъже, но те никога не са техните. Какво все пак да направиш, за да се доближиш до представа ѝ за перфектното гадже? Ето, какво.

  1. Спри да принуждаваш околните да харесват това, което харесваш ти – Това е някаква мания вечно да си в центъра на вниманието и всички да те харесват и обичат.

    Примири се, че е невъзможно и просто бъди себе си. Хубав-лош, тя си те е харесала, заради едното, ако не и за двете. Налагайки се пред околните, тя вижда, че се налагаш и на нея, а подобно нещо ще я отблъсне и макар да не ти го каже веднага, в един момент ще ти го припомни. А тук „припомни“ е възможно най-мекият израз, който може да се използва.
  2. Не се старай винаги да печелиш споровете ви – Да, знам че в повечето случаи си прав. В твоите очи винаги си прав, но приеми, че това не е възможно в 100% от ситуациите. Има моменти, в които е по-добре да кимнеш с глава и да ѝ позволиш да излезе победител в конфликта ви. Не отслабваш позицията си пред нея по този начин, а просто приоритизираш връзката ви. Кое все пак е по-важно – да докажеш, че в през 2007 Волен Сидеров е бил с всичкия си или да ти излезе късметът в леглото тази вечер? Изборът май изведнъж стана далеч по-лесен.
  3. Случай – Вари ги, печи ги – жените обичат да говорят. Много! Ама наистина много! Ролята на мъжа е в повечето време да слуша. Ние трябва рядко да отваряме устата си, но да я отваряме на място и в правилния момент. Остави бръщолевенето на нея, а ти просто случай. Ако искаш да си още по-добро гадже, тогава ѝ задавай и окуражителни въпроси – „Настина ли? Как така? И той после, какво? А ти?“ Веднага си си вдигнал точките, гарантирам!
  4. Бъди ѝ приятел – Гаджето не служи само, за да ѝ задоволява физическите нужди. Да, сексът е важен то дори много, но това да си добро гадже, означава да си до нея, дори когато е с дрехи. Тя има нужда от мъж до себе си, рамо на което да поплаче, съвет, мнение и така нататък. Това са все неща, които се вършат от приятел. То двете понятия затова са синоними – хем са сходни по смисъл, но и леко различни по значение.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine