Какво е да си женен за порнозвезда

Определено очакванията на всички ни са, че животът с професионалистка в секса би трябвало да е нещо страхотно и уникално. Е, сигурно е така, но по един не до там очакван от нас начин. Оказва се, че животът с порнозвезда не е толкова лесен. Той е като всеки друг брак, но с тази разлика, че проблемите в семейството идват основно отвън.

По-точно от хорското мнение и приемането на двойката, като нормално семейство в обществото. Подобни неща разказват няколко двойки, които са се срещнали с колегата Майкъл Каплан от GQ през 2008, за да разкрият една малка част от това, което безброй мъже по света биха нарекли мечта.

Бил и Райдър Скай (псевдонимът на актрисата) са съпруг и съпруга, които се стараят да запазят любовта си, въпреки мнението на останалата част от света. Бил изглежда е щастлив от професията на жена си, но въпреки това я крие в тайна от колегите и близките си. Така е поне до момента, в който веднъж не бива разпозната от снимката на бюрото му. От онзи миг нататък всички гледали с други очи на Бил, но поне едно бреме паднало от плещите му. Той и преди е знаел, че колегите му мастурбират на жена му, но вече поне му завиждат, за което.

Оказва се все пак, че монетата няма само една страна. За Бил не е толкова лесно да преглътне факта, че прекалено често в уикендите е сам вкъщи, докато жена му е на работа. Мисълта, че тя в момента прави секс с други не му дава да заспи, макар да си обяснява ситуацията по философски начин. „Просто нечии пенис в момента е в жена ми.“ Дори така не звучи кой знае колко успокояващо.

Друга двойка – Райън и Кели Скайлайн, са малко по-млади по онова време, но са в сходна ситуация, като хората от по-горе.

Двамата на пръв поглед са нормално американско семейство – той е голям и силен мъж, който скоро се очаква да стане пожарникар, а тя се разкарва из дома си по пижама и вързана с ластик коса. Единствената разлика е, че на лавката над телевизора имат цяла поредица от DVD-та с филмите на Кели Скайлайн.

Основният проблем на младото семейство е, че сексът не е толкова чест, колкото им се иска и на двамата. Е, поне помежду им. За да го практикуват, те са си направили план-график, който се изпълнява стриктно, тъй като мъжът си иска своето.

Веднъж въпросният график била нарушен, защото Райън получава sms от жена си с текст: „Разкъсаха ме.“ В превод това означава, че сексът в следващите дни се отлага за неопределено време. Оказва се, че един от свръхнадарените колеги на Скайлайн се е престарал и е причинил вътрешни разкъсвания на вагината ѝ, което буквално си е травма, имаща нужда от лечение.

Ръсти пък е охранител в Лос Анджелис, който е щастливо женен за Михаила Мендез. Те изглежда са намерили най-доброто решение за връзката си, приемайки отворения брак за нещо нормално.

Дори в началото връзката им започнала така с уговорката, че никой от двамата не иска нещо сериозно и споделянето на различни партньори е нещо нормално. Оказва се, че няколко години по-късно се женят, но тази деликатна част от личния им живот се запазва.

Двамата дори признават, че често си спретват тройки с колежките на Михаила. Самата тя разказва, че един път нейна приятелка от сцената ѝ се обадила, за да се самопокани в басейна им, на което Мендез отвърнала: „Да, можеш да дойдеш и да изчукаш мъжа ми.“ И то без капка ирония в гласа ѝ!

Друг път пък приятели на Ръсти идвали на гости, а вечерите приключвали в класически содомичен стил.

Е, проблемите и при тях не липсват, защото те имат тригодишно момче по онова време, което трябва да започне да ходи на детска градина. Ръсти признава, че са го измислили с жена му и той ще изпълнява функцията на загрижения родител, който ходи по всички родителски събирания. Просто така предразсъдъците към съпругата му ще бъдат ограничени и семейството им няма да бъде съдено от родителите на приятелите на тяхното момче.

Оказва се, че животът с порнозвезда е доста интересен, но и доста стереотипен в същото време. Всяко семейство си има своите проблеми, с които да се справя. Хубавото е, че горните семейства не изпитват проблем с парите, тъй като нежните половинки успяват до докарват 6-цифрена сума в семейния бюджет всяка година. Това е доста над средното дори за Щатите.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine